Capabilitati

ArcGIS ofera un set unic de capabilitati pentru realizarea de analize tinand cont de componenta spatiala. Obtineti rezultate utile folosind instrumentele contextuale de analiza si vizualizare a datelor. Distribuiti rezultatele si colaborati cu alti utilizatori prin intermediul aplicatiilor, hartilor si rapoartelor.

Spatial
1

Analiza spatiala

Analiza spatiala este esenta platformei ArcGIS. Puteti folosi analiza spatiala pentru a gasi cea mai buna locatie pentru amplasarea unei noi afaceri, pentru administrarea unei comunitati smart sau pentru luarea celor mai bune decizii in cazul unor situatii de urgenta.

Cititi mai multe despre analiza spatiala 
Spatial
2

Cartografiere & vizualizare

Hartile va ajuta sa identificati modele spatiale in date astfel incat sa putetu lua cele mai bune decizii in urma realizarii analizei spatiale. Hartile deasemenea rup barierele dintr-o institutie si faciliteaza colaborarea. ArcGIS va ofera posibilitatea de a crea, utiliza si distribui harti pe orice dispozitiv.

Cititi mai multe despre cartografiere & vizualizare 
Spatial
3

GIS 3D

GIS-ul 3D aduce componenta contextuala a realitatii in hartile si datele voastre. Transformati instant datele in modele 3D inteligente care va vor ajuta sa realizati analize spatiale pentru a rezolva diferite probleme si pentru a distribui idei si concepte cu atat cu echipa si cat si clientii vostri.

Cititi mai multe despre GIS 3D 
Spatial
4

GIS in timp real

GIS-ul in timp real va ajuta sa monitorizati orice adresa folosind orice tip de senzor sau dispozitiv, imbunatatind timpul de raspuns, optimizand siguranta si imbunatatind activitatile operationale.

Cititi mai multe despre GIS in timp real 
Spatial
5

Imagini satelitare & teledetectie

ArcGIS va ofera tot ce aveti nevoie pentru a gestiona, procesa, analiza si partaja imagini satelitare. Nu numai ca veti obtine acces la cea mai mare colectie de imagini a lumii dar veti avea acces la instrumente pentru procesarea imaginilor satelitare, aeriene, provenite de la drone si video full-motion.

Cititi mai multe despre imagini & teledetectie 
Spatial
6

Culegerea & geationarea datelor

Cu ArcGIS puteti culege usor date, le puteti stoca, accesa si partaja in mod eficient si sigur. Puteti integra datele provenite din alte sisteme de business si activa din punct de vedere geografic orice date, indiferent de sursa lor.

Cititi mai multe despre culegerea & gestionarea datelor 

CASE STUDY

Portul din Rotterdam

Autoritatea portuara din Rotterdam foloseste ArcGIS pentru a indeplini eficient activitatile curente.

Port of Rotterdam

Seneca Resources

City of Seattle

Walgreens

Apps

O gama larga de aplicatii care va ajuta in domeniul vostru de activitate, fie ca trebuie sa vedeti datele intr-un browser, fie ca doriti sa le vizualizati pe un dispozitiv mobil in teren.

Cititi mai multe despre apps-uri

Date

Date demografice, imagini satelitare, date cu privire la clienti, precum si harti cu privire la mii de subiecte de interes.

Explorati date in Living Atlas of the World

Instrumente pentru dezvoltatori

API-uri si SDK-uri pentru realizarea de aplicatii de vizualizare si analiza, personalizate atat pentru web, mobil cat si pentru desktop.

Cititi mai multe despre instrumente

Instruire

Cursuri cu instructor adaptate programului, experientei si responsabilitatilor voastre de la locul de munca.

Cititi mai multe despre instuire

Servicii

Suport tehnic pentru orice intrebare sau problema legata de ArcGIS.

Cititi mai multe despre servicii

Comunitate

Acces la cea mai mare comunitate de profesionisti in domeniu, cu care puteti discuta si colaboara.

Vizitati GeoNet, comunitatea utilizatorilor Esri 

Securitate

Aveti garantia noastra ca ArcGIS este sigur din punct de vedere al securitatii informatiilor si satisfice in acelasi timp conditiile de confidentialitate ale companiei din care faceti parte.

Cititi mai multe despre securitate, confidentialitate si complianta

Conferinta utilizatorilor Esri

Participa la cel mai mare eveniment GIS din lume — Conferinta Utilizatorilor Esri.

Cititi mai multe despre toate beneficiile mentenantei 

Ce primiti

ArcGIS este primul tau pas spre o organizare mai buna si spre un proces de gestionare a resurselor intr-un mod inteligent care te ajuta sa iei cele mai bune decizii. Fiecare problema sau eveniment are o componenta spatiala. Descoperiti puterea locatiei cu cea mai buna investitie tehnologica pe care o puteti face.

Implementare flexibila

ArcGIS in organizatia ta se implementeaza usor si rapid. Esri ofera mai multe optiuni flexibile de implementare pentru a satisface cerintele domeniului tau de activitate.

Infrastructura cloud

Administrata de Esri

Esri stie cum sa livreze softul ArcGIS (software as a service). Tot ce trebuie sa faceti este sa va autentificati si puteti incepe sa lucrati. Disponibile 24/7 si extrem de scalabile, SaaS si Esri Managed Cloud Services, va ajuta sa nu mai aveti nici o grija cu privire la administrarea unei infrastructuri IT.

Cititi mai multe despre ArcGIS Online

Infrastructura voastra

Administrata de voi

ArcGIS ruleaza si in infrastructura voastra—fie in infrastructura securizata in cadrul companiei, fie folosind una dintre cele mai populare platforme cloud ca: AWS sau Microsoft Azure. De la un singur calculator la un sistem distribuit, puteti implementa ArcGIS asa cum doriti.

Cititi mai multe despre ArcGIS Enterprise

Incercati trial-ul ArcGIS. Este gratuit.

Obtineti-l acum!
  • Inapoi sus
  • Capabilitati
  • Studii de caz
  • Ce primiti
  • Dezvoltare
  • Trial