Ce e nou

ArcGIS 10.5 include cea mai noua versiune Esri GIS Enterprise care deblocheaza intregul potential al datelor voastre.

Explorare interactiva a datelor

Descoperiti Insights for ArcGIS, o noua aplicatie care permite explorarea interactiva a datelor spatiale. Veti putea realiza analize spatiale printr-un simplu drag-and-drop si adauga date in aplicatie din orice surse de date.

Cititi mai multe
Interactive Data Interactive Data
Accelerated Analytics Accelerated Analytics

Analitice accelerate

Reduceti in mod considerabil timpul de procesare a analizelor de tip spatiu-timp pentru seturi de date foarte mari, folosind ArcGIS GeoAnalystics Server si ArcGIS Image Server. Realizati analize pe seturi mari de date si pe date raster fie pe o singura masina, fie intr-un mediu distribuit.

Cititi mai multe

Date in timp real si Internet of Things

Cu GeoEvent Server puteti monitoriza, filtra, analiza si salva evenimentele pe masura ce se desfasoara. Toate aceste capabilitati, pot fi calea de intrare catre Internet of Things.

Cititi mai multe
Real Time Data Real Time Data
Collaboration

Colaborare in intreaga organizatie

Folosind integrarea mai multor portale puteti distribui in mod securizat harti, aplicatii si continut intre multiple implementari ale ArcGIS Enterprise din organizatie. Acum puteti distribui datele din organizatie cu alte departamente sau cu alte birouri prin conexiuni remote.

Cititi mai multe

Date demografice si date de bussines Esri

Activati serviciul geoimbogatire in organizatia vostra folosind Esri Business Analyst Server. Incarca setul de date demografice al Esri sau alte surse de date oficiale, apoi utilizeaza ArcGIS pentru a le analiza impreuna cu datele voastre.

Cititi mai multe
Demographics Demographics

Exploreaza

ArcGIS este tot ce aveti nevoie pentru implementarea unei tehnologii GIS moderne.

ArcGIS Online

GIS complet, bazat pe cloud

Creati harti de decizie in cateva minute cu ArcGIS Online—o solutie SaaS scalabila si sigura, gazduita de Esri.

Cititi mai multe despre ArcGIS Online

ArcGIS Enterprise

O solutie GIS enterprise puternica

ArcGIS Enterprise este o platforma securizata de cartografie si analiza care foloseste harti, aplicatii si continut care ruleaza direct in infrastructura voastra, on-premise sau in cloud.

Cititi mai multe despre ArcGIS Enterprise

ArcGIS Pro

Urmatoarea generatie desktop GIS 

Din punct de vedere tehnologic, ArcGIS Pro este cea mai avansata aplicatie desktop pe 64-biti existenta pe piata, folosita pentru cartografiere, analiza avansata si gestionare a datelor in cel mai profesionist mod posibil.

Cititi mai multe despre ArcGIS Pro

ArcGIS for Developers

Performanta GIS in aplicatiile voastre

Utilizati o colectie de instrumente de dezvoltare pentru a construi si gestiona aplicatiile geospatiale ce integreaza capabilitatile de cartografiere, vizualizare, analiza si multe altele - indiferent de experienta voastra de programator.

Cititi mai multe despre ArcGIS for Developers

Incercati ArcGIS pentru 60 de zile. Este gratuit.

Obtineti versiunea trial!