Esri Young Scholars 2015

Premiul Esri Young Scholars

Asteptarea a luat sfarsit

Sunteti un student pasionat de stiinta geospatiala? Daca da, atunci impreuna vom reusi sa ducem proiectul dumneavoastra GIS la San Diego la Conferinta Internationala a Utilizatorilor Esri. Impreuna vom expune si lauda munca pe care ati facut-o, in fata a peste 16.000 de profesionisti GIS.

Premiul Esri Young Scholars ofera unui student remarcabil sansa de a intalni si cunoaste cei mai de seama specialisti, dar si vizionari ai domeniului GIS in cadrul Conferintei Internationale a Utilizatorilor Esri.

Pe langa faptul ca veti beneficia de acces la cel mai mare si mai important eveniment geospatial din lume, proiectul dumneavoastra va fi prezentat alaturi de celelalte proiecte internationale, castigatoare ale aceluiasi Premiu Young Scholars in cadrul Map Gallery. In plus, veti intalni oportunitatea de a-l cunoaste direct pe fondatorul si presedintele Esri – Jack Dangermond.

Cerinte de inscriere

Aplicatia dumneavoastra presupune in transmiterea urmatoarelor documente:

 • Proiectul dumneavoastra GIS (dezvoltare software/aplicatie sau raport)
 • O scurta prezentare (de aproximativ 500 de cuvinte), in care sa evidentiati scopul lucrarii dumneavoastra, imaginea de ansamblu a valorii pe care aceasta o poarta si motivul pentru care va considerati castigatorul Esri Young Scholars in Romania
 • O imagine care sa ilustreze proiectul dumneavoastra GIS (ex.: o harta). Imaginea trebuie sa fie un document pdf sau png, la o rezolutie de 300 dpi
 • O dovada care sa confirme faptul ca sunteti student sau masterand al unei universitati din Romania (ex.: adeverinta si/sau copie a carnetului de student vizat pe anul in curs)

Aplicatiile se pot transmite pana la data de 15 aprilie 2015

Evaluarea proiectelor

Proiectele vor fi evaluate de un grup de experti, din care vor face parte: Dr. Ing. Cristian Vasile, Col. Alnitei Marin, Prof. Dr. Ing. Radu Drobot si Simona Staiculescu.

Evaluarea se va face in functie de urmatoarele criterii:

 • Creativitate si inovatie
 • Relevanta proiectului raportata la situatii/probleme ale lumii reale
 • Utilizarea tehnologiei GIS Esri
 • Meritul tehnic

Din grupul de finalisti, juriul va selecta pe acel candidat, care va fi anuntat public, in calitate de castigator al Premiului Esri Young Scholars, pe site-ul oficial al Esri Romania.

Premiul

Castigator premiului va beneficia de o excursie platita integral de Esri Romania la Conferinta Internationala a Utilizatorilor Esri din San Diego, California, care va avea loc in perioada 20-24 iulie, 2015. Aceasta excursie include: biletul de avion dus-intors, transfer de la aeroport la hotel si inapoi, cazarea la hotel, taxa de participarea la conferinta si diurna. Castigatorul premiului va avea, mai presus de toate, sansa de:

 • A afisa proiectul sau GIS in Map Gallery
 • A interactiona cu ceilalti tineri studenti, castigatori din toata lumea ai aceluiasi premiu
 • A lua parte la ceremonia de obtinere a premiilor Esri Young Scholars 2015 si de a face o poza cu presedintele si fondatorul Esri Jack Dangermond

Castigatorul Esri Young Scholars 2014 din Romania

Faceti cunostinta cu Bufnila Liviu Mihai.

"Recomand tuturor sa participe la aceasta conferinta deoarece este o experienta extraordinara care mi-a schimbat modul de a gandi lucrurile in perspectiva. Nu in ultimul rand doresc sa multumesc pe aceasta cale Esri Romania pentru increderea acordata si tuturor celor care m-au sprijinit in realizarea proiectului."

Faceti cunostinta cu castigatorii Esri Young Scholars 2014 din intreaga lume: 2014 Esri Young Scholars Award Winners.


young-scholars-ro

Inregistrati-va acum la Esri Young Scholars

Trimiteti aplicatiile→