Imbunatatiti-va dinamic tehnica de invatare

GIS-ul este un catalizator pentru cercetare si avansare in cariera si este predat in universitatile din intreaga lume. Fiind multidisciplinara, tehnologia geospatiala ofera studentilor abilitatile de care au nevoie pentru a avea succes in educatia pe care o vor urma si mai mult in job-ul pe care il vor alege. Aplicatiile variaza de la studii de cercetare pentru modelarea climatica, la gasirea celei mai bune locatii, studii de impact asupra mediului si multe altele.

“Geospatial data and tools are essential in almost everything we do as humans, and over the past few years they have become accessible to virtually all of us on the well-endowed side of the digital divide.”

  Michael F. Goodchild, Emeritus Professor of Geography at the University of California

Beneficii


Studiati

Universitatile cu programe de GIS ofera studentilor posibilitatea de a deprinde abilitati tehnice care pot fi aplicate intr-o multitudine de cursuri si discipline. Cititi mai multe →

Obtineti

Conform ministerului muncii, cererea de absolventi cu abilitati GIS va continua sa creasca in viitorul apropiat. Cititi mai multe→

Explorati

Abordarea geografica ofera un context vizual pentru realizarea de analize spatiale care promoveaza o mai buna intelegere si metode mai bune de a partaja rezultate. Cititi mai multe →

Solutii


ArcGIS Online

Folosind ArcGIS Online, studentii au instrumentele GIS necesare pentru a crea harti web interactive si aplicatii. Munca lor poate fi depusa atat in proiecte individuale cat si partajata cu alti studenti pentru proiecte de colaborare.


ArcGIS for Desktop

Cu capabilitatile puternice de analiza ale ArcGIS for Desktop, viitorii profesionisti GIS dezvolta abilitati critice necesare la locul de munca. Deoarece ArcGIS stabileste standardul industriei in domeniul GIS, este utilizat pe scara larga in afaceri, guvern si stiinta.


ArcGIS for Server

Utilizand ArcGIS for Server, universitatile pot partaja cu usurinta date geospatiale si harti pentru colaborare inter-campus. Pentru a reduce costurile pentru software in universitati, Esri a implementat programul educational site license. Licenta poate fi utilizata atat intr-un singur campus cat si in campus-uri multiple.

Doresc sa aflu mai multe informatii.

Contact →