Oferiti elevilor avantajul geografic

Scolile din intreaga lume profita de beneficiile aduse de includerea GIS-ului in lectiile lor si in activitatile afterschool. GIS-ul este o metoda dovedita in a-i ajuta pe elevi sa obtina abilitatile tehnice, caracteristice secolului al XXI-lea, pentru a atinge performanta in educatie sau in ocuparea fortei de munca si ofera background-ul necesar pentru abordarea provocarilor la nivel local si global.

“Student engagement and learning rise when using ArcGIS Online because it encompasses the understanding of big ideas and concepts.”

  Enrique G. Legaspi, Los Angeles area high school teacher

Beneficii


Colaborati

Tehnologia GIS poate fi folosita in toate ariile de interes, de la stiinta la studii sociale la matematica si literatura si service learning. Cititi mai multe →

Investigati

Proiecte bazate pe GIS dezvolta background-ul de cunostinte necesare in activitati din domeniile: stiinta, tehnologie, ingineriei si matematica (STEM).Cititi mai multe→

Obtineti

Tehnologia secolului al XXI-lea ofera elevilor aptitudini care astazi sunt cerute de catre tot mai multi angajatori. Cititi mai multe →

Solutii


ArcGIS Online

Descoperiti cum puteti implementa cu usurinta cartografierea pe web pentru a extinde programele dumneavoastra de curricula.


ArcGIS for Desktop

Cu acest software GIS elevii pot maximiza capacitatile lor tehnice si pot dobandi competente spre a alege o facultate si in a urma o cariera. Capabilitatile puternice ale software-ului ofera cea mai sigura motoda pentru crearea de continut, realizarea de analize spatiale si in rularea de instrumente de vizualizare pentru proiecte de orice tip.


ArcGIS for Mobile

Solutiile GIS pentru dispozitivele mobile permit elevilor sa acceseze continutul ArcGIS Online oriunde, indiferent daca acestea se conecteaza in sala de clasa sau sunt in timpul unei anchete pe teren. Elevii pot construi, de asemenea, aplicatii web pentru o varietate de utilizari.