Creati propriile aplicatii, fara cunostinte de programare

Nu trebuie sa fii programator. Nu trebuie sa fii designer web. Nu trebuie sa fii expert in cartografie. Puteti crea aplicatii web personalizate, fara sa aveti cunostinte de programare.


Realizati Aplicatii Web utile si spectaculoase


Creati aplicatii web moderne. Adaugati usor functionalitati avansate cu ajutorul instrumentelor folosind metoda drag & drop (tragere & plasare) si configurare.

Sfat: Utilizati instrumentul Swipe pentru a privi in detaliu. Comparati cu usurinta continutul diferitelor straturi tematice de pe harta sau vizualizati impactul unei alunecari de teren ca de exemplu, cea din 2014 in Oso, Washington. Incercati Web AppBuilder for ArcGIS sau Esri Story Maps.


Creati o singura aplicatie pentru toate dispozitivele


Multiplatforma sau pentru o singura platforma, creati o singura aplicatie care ruleaza pe toate dispozitivele cu sisteme de operare iOS, Android, Windows, OS X si Linux. Folositi sabloanele pentru a crea aplicatii usor si rapid.

Sfat: Descarcati codurile pe care le punem la dispozitie si testati functionalitatile pe care doriti sa le includeti in propriile aplicatii. Incercati AppStudio for ArcGIS.


Distribuiti public sau in cadrul organizatiei


Alegeti cine acceseaza aplicatiile dumneavoastra folosind permisiunile de distribuire. Distribuiti aplicatia in mediul online pentru milioane de vizualizari sau doar cu grupuri sau persoane selectate de dumneavoastra.

Sfat: Incapsulati aplicatiile in site-uri web sau pe blog-uri. Incercati Esri Story Maps.


Accesati versiunea de evaluare ArcGIS, pentru a incepe astazi sa utilizati aplicatiile

Obtineti versiunea de evaluare →

Vedeti mai multe aplicatii ArcGIS

Apps for Field

Aplicatii pentru teren

Duceti GIS-ul in teren si aduceti-l inapoi la birou

Apps for Office

Aplicatii pentru birou

Luati decizii mai bune folosind perspective geografice

Apps for Community

Aplicatii pentru comunitate

Implicati publicul larg