Implicati publicul larg

Administratia publica si centrala, organizatii non-profit, presa si companiile au nevoie de modalitati eficiente de comunicare cu anumite segmente de public. Fie ca va adresati publicului larg sau doar unui anumit segement particular, aplicatiile ArcGIS va permit sa faceti acest lucru dar si multe altele.


Distributi informatii si povesti


Incercati cele 30+ de sabloane diferite de aplicatii configurabile si uimitoarele aplicatii Esri Story Map. Creati aplicatii pe baza hartilor care pot fi folosite in cadrul organizatiei dumneavostra, incapsulate in site-uri web sau distribuite cu toti utilizatorii. Cu aceste aplicatii puteti sa:

  • Atrageti comunitatea
  • Prezentati planuri, proiecte si infrastructura
  • Comunicati cu clientii
  • Colectati observatiile si sugestiile comunitatii
  • Educati factorii de decizie

Conectati oamenii cu datele voastre


Orice utilizator&mdashcetatean, jurnalist, profesor, antrepenor sau angajat al unei organizatii, poate beneficia de acces la informatiile publice de care au nevoie, atunci cand vor sa faca acest lucru. Datale pot fi disponibile prin intermediul portalelor open-data. Valorificati resursele GIS existente utilizand ArcGIS Open Data pentru a distribui datele dumneavoastra si pentru a comunica cu toti utilizatorii.


Inovati si actionati impreuna


Oferiti utilizatorilor acces la date, harti si aplicatii pe care le pot folosi in beneficiul comunitatilor din care fac parte. Este locul in care administratiile locale si publice, ONG-urile, start-up-urile, companiile si cetatenii lucreaza impreuna pentru a realiza aplicatii utile rezolvarii problemelor din cadrul unei comunitati.


Gasiti si utilizati aplicatia potrivita necesitatilor voastre

Incepeti sa comunicati cu audienta dumneavoastra utilizand oricare din aceste aplicatii. Marea majoritate a lor sunt incluse in subscriptia ArcGIS.

Accesati versiunea de evaluare ArcGIS, pentru a incepe astazi sa utilizati aplicatiile

Obtineti versiunea de evaluare →

Vedeti mai multe aplicatii ArcGIS

Apps for Field

Aplicatii pentru teren

Luati aplicatiile in teren si inapoi la birou

Apps for Office

Aplicatii pentru birou

Luati decizii mai bune folosind perspective geografice

Apps Builder

App Builders

Construiti propriile aplicatii