Duceti GIS-ul in teren si aduceti-l inapoi la birou

Aplicatiile ArcGIS pentru teren va ajuta sa utilizati puterea locatiei, pentru a imbunatati coordonarea si a obtine eficienta operationala, in activitatile din domeniul fortei de munca. Reduceti sau chiar inlocuiti dependenta de hartie. Asigurati-va ca toata lumea, din teren si de la birou, utilizeaza aceleasi date, astfel incat sa puteti reduce erorile, stimula productivitatea si economisi bani.

Fluxuri de lucru integrate pentru operatiuni de teren

Selectati dintr-o suita completa de aplicatii, pentru a satisface nevoile specifice ale oamenilor din back office si pe ale celor din teren.

Planificati


ArcGIS include aplicatii de cartografiere puternice, ArcMap si ArcGIS Pro, care ofera o sursa comuna de adevar pentru planificarea operatiunilor fortei de munca din teren. Ganditi-va ca la o perspectiva de 360⁰ intre teren si birou.


Coordonati


Creati proiecte si atribuiti sarcini oamenilor de pe teren, utilizand fluxuri de lucru simplificate, concepute pentru a creste eficienta, a reduce timpii morti si cheltuielile operationale.

  • Cu ajutorul aplicatiei Workforce for ArcGIS, dispecerii pot atribui sarcini de lucru, iar oamenii de pe teren pot raporta statusul de lucru.

Navigati


Indepliniti in mod constant termenele/deadline-urile, prin utilizarea celui mai eficient traseu, astfel incat sa puteti ajunge acolo la timp si sa finalizati sarcinile cu succes.

  • Accesati directii de ghidare, chiar si pentru retele de drumuri private, cu Navigator for ArcGIS.

Colectati


Culegerea datelor din teren merita o solutie la fel de performanta ca datele pe care le furnizeaza. Adaugati toate datele in harta: informatii active, rezultate ale diferitelor sondaje si imagini.

  • Culegeti date intr-o harta, folosind Collector for ArcGIS.
  • Captati informatii/date bazate pe formulare, folosind Survey123 for ArcGIS.
  • Transformati imagini captate cu drona in produse, folosind Drone2Map for ArcGIS.

Monitorizati


Controlati cu usurinta operatiunile din teren, prin monitorizarea, urmarirea si raportarea datelor culese in timp real, concentrandu-va pe ceea ce conteaza cel mai mult.

  • Monitorizati starea lucrului pe teren, folosind Operations Dashboard for ArcGIS.

Gasiti si utilizati aplicatia potrivita necesitatilor voastre

Eficientizati-va munca de teren, folosind oricare dintre aceste aplicatii. Cele mai multe dintre ele sunt incluse in subscriptia de ArcGIS Online.

Aplicatie de tip premium. Necesita o achizitie suplimentara.

Accesati versiunea de evaluare ArcGIS, pentru a incepe astazi sa utilizati aplicatiile

Obtineti versiunea de evaluare →

Vedeti mai multe aplicatii ArcGIS

Apps for Office

Aplicatii pentru birou

Luati decizii mai bune

Apps for Community

Aplicatii pentru comunitate

Implicati publicul larg

Apps Builder

App Builders

Construiti propriile aplicatii