Luati decizii mai bune folosind perspective geografice

Fie ca sunteti un manager, care are nevoie sa vada locatia punctelor de lucru, fie ca sunteti un analist de piata, interesat de identificarea si intelegerea profilurilor consumatorilor dintr-o anumita regiune, puteti utiliza aplicatiile ArcGIS pentru birou, pentru a lua decizii care economisesc timp si bani. Vizualizati datele intr-un context geografic si obtineti perspective bazate pe informatiile din teren, care, altfel, v-ar lipsi.


Gasiti cea mai buna locatie pentru afacerea voastra

Vizualizati

Realizati harta cu potentialii clienti si cu regiunile potrivite pentru vanzare. Vizualizati-le in paralel cu datele demografice, cu datele despre stilul de viata al consumatorilor si al cheltuielilor lor.

Intelegeti

Evaluati fezabilitatea pietei si profilul consumatorului pentru potentialele dumneavoastra investitii. Obtineti detaliile pe care, fara contributia GIS-ului, le-ati fi omis.

Decideti

Gasiti locatiile care corespund criteriilor dumneavoastra pentru piata tinta si care pot fi cele mai profitabile.


Optimizati managementul in cadrul organizatiei voastre

Vizualizati

Realizati harta cu activele voastre, cu reteaua, cu infrastructura si cu comenzile de lucru, pentru a afla modul in care acestea sunt interconectate. Imbunatatiti harta cu date despre vreme, cu date topografice, cu imagini satelitare si cu date de pe teren.

Intelegeti

Aflati mai multe informatii despre performanta activelor si despre productivitatea personalului. De exemplu, identificati clientii afectati de o conducta de apa sparta si urmariti traseul sarcinilor de lucru atribuite.

Decideti

Obtineti o imagine in timp real a performantelor activelor, istoricul de intretinere, precum si a planurilor de inspectie si imbunatatiti planificarea resurselor si pentru a reduce costurile de operare pentru managementul activelor intreprinderii.

"ArcGIS is already proving its value through improved operational visibility and performance awareness."
- Warner De Gooijer – Cisco Systems, Inc.


Examinati si evaluati diferite scenarii de planificare

Vizualizati

Creati un context realist si vizualizati in 3D planurile voastre urbane, arhitectura, desenele si modele.

Intelegeti

Intelegeti si analizati unde o constructie noua blocheaza vederea catre un anumit obiectiv, unde formeaza umbre si unde reflecta caldura.

Decideti

Identificati modul in care o propunere de constructie si scenariile sale alternative se incadreaza in viziunea de ansamblu a orasului vostru.


Monitorizati modificarile in utilizarea terenurilor

Vizualizati

Pornind de la identificarea motivelor distrugerii padurilor si a habitatelor, la cum putem reactiona in caz de dezastre si la studii referitoare la impactul asupra mediului, puteti obtine cel mai bun context vizual utilizand atat imaginile satelitare cat si pe cele captate cu drona.

Intelegeti

Comparati vizual evolutia in timp a zonei dumneavoastra de interes si cuantificati schimbarea in utilizarii terenurilor. Realizati analize pentru a extrage cat mai multa informatie. Utilizati date suplimentare pentru a afla cat mai multe informatii despre imagini.

Decideti

Evaluati impactul schimbarilor de mediu si al cresterii urbane. Imbunatatiti gestionarea operatiunilor forestiere. Urmariti traseele echipajele de interventie trimise de urgenta. Gestionati abuzul asupra vegetatiei.


Gasiti aplicatia potrivita pentru dumneavoastra

Incepeti prin a lua cele mai bune decizii folosind oricare dintre aceste aplicatii. Cele mai multe dintre ele sunt incluse in subscriptia ArcGIS Online.

*Aplicatie de tip premium. Necesita o achizitie suplimentara.

Accesati versiunea de evaluare ArcGIS, pentru a incepe astazi sa utilizati aplicatiile

Obtineti versiunea de evaluare →

Vedeti mai multe aplicatii ArcGIS

Apps for Field

Aplicatii pentru teren

Luati aplicatiile in teren si inapoi la birou

Apps for Community

Aplicatii pentru comunitate

Implicati publicul larg

Apps Builder

App Builders

Construiti-va propriile aplicatii