ArcGIS este primul pas spre a detine o organizatie mai buna, care poate sa ia decizii inteligente si care este mult mai eficienta. Fiecare problema si situatie sunt caracterizate prin locatie. Profitati de puterea locatiei cu ArcGIS.

Directori


Aduceti imaginea de ansamblu in prim plan

Mentineti indicatorii de performanta si analizati trend-urile si conexiunile spatiale care au un impact semnificativ in operatiunile din cadrul organizatiei dumneavoastra. Vedeti cum functioneaza asset-urile dumneavoastra, obtineti informatii in timp real si observati pattern-uri care ar fi putut trece neobservate.

Analisti GIS


Fiti o sursa de incredere in generarea de informatii relevante

Daca oamenii folosesc hartile pentru a lua decizii care economisesc bani, timp si chiar vieti atunci trebuie sa puneti stiinta sa lucreze pentru voi. Cu ArcGIS puteti sa creati harti utilizand date actualizate, puteti sa efectuati analize spatiale si sa partajati rezultate acolo unde vor avea cel mai mare impact.

Experti


Otineti maximul de la datele pe care le utilizati in fiecare zi

Incepeti sa utilizati toate datele din cadrul organizatiei. Oferiti suport pentru luarea deciziilor in organizatia dumneavoastra folosind toate instrumentele de care aveti nevoie pentru realizarea de analize spatiale avansate si de vizualizare de date.

Manageri si profesionisti IT


Integrati GIS-ul in mediul IT existent

Cu ArcGIS puteti sa integrati cartografierea si analiza spatiala in sistemele de business fara nici o customizare suplimentara. Implementati ArcGIS in toata organizatia utilizand politicile organizatiei si procedurile de intretinere a securitatii si integritatii datelor. Puteti sa implementati ArcGIS in propria infrastructura sau in cloud.

Factori de decizie politica


Informati-va deciziile si comunicati-le constituientilor

Folositi harti care sunt create avand la baza date de precizie pentru a va ajuta in luarea deciziilor. Vedeti unde se intersecteaza resursele, evenimentele si oamenii. ArcGIS va ajuta de asemenea sa descrieti politici complexe si complicate constituientilor.

Descoperiti ce va ofera platforma ArcGIS

Capabilitatile ArcGIS →