Caracteristici

Analiza spatiala

In ArcGIS for Desktop sunt incluse sute de instrumente pentru efectuarea de analize spatiale. Aceste instrumente va permit sa transformati datele in informatii si sa automatizati o mare parte din sarcinile incluse in proiectul GIS.

Vizualizati un video: Analiza spatiala


Gestionarea datelor

Oferind suport pentru mai mult de 70 de formate de date, ArcGIS for Deskotp va permite sa integrati foarte usor toate tipurile de date pentru vizualizare si analiza. Un set larg de instrumente pentru gestionarea datelor geografice, tabelare si a metadatelor precum si instrumente pentru managementul datelor.

Vizualizati un video: Fluxul de lucru cu date Lidar


Crearea si vizualizarea hartilor

ArcGIS for Desktop va ofera posibilitatea de a produce harti de inalta calitate fara a intampina dificultatile intalnite in cazul altor software-uri de cartografie. ArcGIS for Desktop va ofera urmatoarele avantaje:

  • O biblioteca mare de simboluri.
  • Module wizard simplu de parcurs si sabloane de harta predefinite.

Vizualizati un video: Cartografiere & vizualizare date


Editare avansata

Gestionati datele eficient printr-un numar redus de click-uri si automatizati procesulul de editare a datelor utilizand instrumente de editare avansata. Editarea avansata si instrumentele COGO (coordinate geometry) simplifica procesul de creare, incarcare si structurare a datelor.

Vizualizati un video: Crearea fluxurilor de lucru cu ModelBuilder


Geocodare

Pornind de la simple analize pana la analize de business si tehnici de distributie, exista o gama variata de aplicatii ce pot folosi operatii de geocodare. Folosind adresele geocodate puteti afisa locatii si puteti recunoaste caracteristicile anumitor zone. Acest lucru poate fi facut foarte usor doar vizualizand informatia sau utilizand instrumentele de analiza disponibile in ArcGIS for Desktop.


Imagini satelitare

Exista mai multe modalitati de a lucra cu imagini (date de tip raster) in ArcGIS for Desktop. Puteti utiliza imaginile ca harti de fundal (basemap) pentru a analiza alte seturi de date, sau puteti aplica diferite tipuri de specificatii pentru seturile de imagini sau le puteti utiliza ca facand parte din analiza spatiala.


Partajarea datelor

ArcGIS Online este acum parte din licenta ArcGIS for Desktop. Utilizand ArcGIS for Desktop (incepand de la versiunea 10), puteti beneficia de avantajul oferit de ArcGIS Online fara a parasi interfata ArcMap. Importati harti de fundal, cautati date sau obiecte spatiale si partajati informatii cu anumite persoane sau cu grupuri dintr-o singura locatie.


Personalizare

Puteti personaliza cu usurinta interfata ArcGIS for Desktop adaugand sau eliminad butoane si bare de meniu sau puteti ancora bare de instrumente; puteti, de asemnea, dezvolta aplicatii GIS personalizate folosind ArcGIS Engine, licenta ce este disponibila in cadrul abonamentului Esri Developer Network (EDN).


Mai multe detalii

Inregistrati-va acum.

Versiune de evaluare →