Utilizati GIS in cadrul propriei infrastructuri

ArcGIS for Server imbunatateste modul de functionare a afacerii dumneavoastra aducand puterea GIS in mainile tuturor din organizatia dumneavoastra, dand voie sa fie luate decizii mai bune.


Make GIS Available Everywhere

Faceti GIS-ul disponibil pretutindeni

Web GIS-ul implementat cu ArcGIS for Server permite ca hartile si informatia geografica sa fie accesate oriunde, in orice moment si pe orice dispozitiv. Acestea includ browsere web, smartphone-uri si tablete si aplicatii desktop.

Learn more about Web GIS.


Keep Your GIS under Your Complete Control

Tineti GIS-ul sub controlul dumneavoastra complet

Fiti in controlul tuturor aspectelor legate de modalitatile in care platforma GIS este lansata in propria infrastructura IT. ArcGIS for Server este proiectat sa suporte specificatiile hardware si de securitate si va ofera controlul asupra modului in care platforma GIS este creata, mentinuta, securizata si utilizata.


Make It Simple for Your Users to Get the Information They Need

Faceti ca utilizatorii dumneavoastra sa obtina usor informatia de care au nevoie

Informatia geografica pe care o faceti disponibila folosind ArcGIS for Server poate fi accesata prin o varietate de aplicatii si sabloane gata de utilizat. Puteti configura experiente simple ale utilizatorului, astfel incat oamenii pot sa isi termine treaba rapid si intuitiv.

Descoperiti mai multe despre caracteristicile ArcGIS for Server

Descoperiti mai multe →