ArcGIS Data Interoperability for Server

Eliminati obstacolele in partajarea datelor prin accesul direct la date, transformari si posibilitatea de export a datelor. Extensia ArcGIS for Server Data Interoperability permite citirea directa a peste 100 de formate de date, incluzand GML, XML, Autodesk, DWG/DXF, MapInfo MID/MIF si TAB, Oracle si Oracle Spatial si Intergraph GeoMedia Warehouse. Aceasta extensie va permite sa combinati multiple surse de date si sa distribuiti functionalitati de extragere spatiala, transformare si incarcare (ETL) in cadrul aplicatiilor.

Extensia va permite sa:

  • Publicati documente de harta ca servicii Web ce contin orice format de date suportat de extensia Data Interoperability.
  • Publicati si rulati modele de geoprocesare ca servicii Web ce contin instrumente particulare precum, Quick Import, Quick Export si Spatial ETL.

Pentru mai multe informatii despre autorizarea modelelor de interprtare si transformare a datelor, vizualizati ArcGIS Data Interoperability for Desktop.

Pentru o lista completa a formatelor, accesati pagina formate de date suportate [PDF-88.8 KB, 2 pages].

De ce sa utilizati extensia ArcGIS Data Interoperability for Server?

Data Interoperability creste productivitatea, permitandu-va sa construiti un sistem cu adevarat integrat sau sa distribuiti modele complete in cadrul retelei dumneavoastre locale sau pe Web, indiferent de sursele de date (GIS, CAD, BIM/3D si database) sau de format.

  • Beneficiati de accesul direct la toate formatele standard de date fara sa realizati conversii intre aceste formate.
  • Partajati datele cu oricine prin exportul in oricare din formatele recunoscute.
  • Creati formate de date si transformari particularizate ce suporta modele complexe.

Cerinte

Extensia ArcGIS for Server Data Interoperability necesita ArcGIS for Server Standard sau Advanced si este disponibila doar pentru sistemul de operare Windows.