Gestionati, procesati si visualizati imaginile satelitare

Utilizati extensia ArcGIS Image for Server pentru a pune la dispozitia utilizatorilor colectii mari de imagini si seturi de date raster. Utilizatorii pot accesa imagini si date in propriile aplicatii si pot vizualiza si analiza datele cu optiunea de mozaicare dinamica, on-the-fly.


Simplify Image Management

Gestionati mai usor imaginilor

Minimizati duplicarea datelor maximizand cantitatea de produse din categoria imaginilor satelitare ce pot fi create si partajate cu utilizatorii. Extensia ruleaza pe formatul mosaic dataset, care simplifica gestionarea tuturor formatelor imagine si a rasterelor. Stocheaza soursa datelor si defineste metadatele si procesarea on-the-fly pentru imagini.


Process Images Faster

Procesati mai repede imaginile

Procesarea on-the-fly reduce cantitatea de imagini pe care le gestionati si ofera imagini mult mai valoroase. Extensia va permite sa obtineti imagini pe baza formatelor raw utilizand procesare on-the-fly. Aceasta procesare include capabilitati de ortorectificare, pan sharpening, rendering, enhancement, filtering si map algebra.


Perform Dynamic Mosaicking

Efectuati o mozaicare dinamica

Multe colectii de imagini contin imagini satelitare care se suprapun si care sunt actualizate in mod continuu. Dynamic Mosaicking permite adaugarea si afisarea dinamica de continut nou. Utilizatorii pot examina seturi de date active din punct de vedere temporal atat pentru a avea mai multe informatii despre schimbarile care au avut loc in timp cat si pentru a vizualiza imaginile satelitare care contin informatiile cale mai importante pentru ei.


Cerinte si preturi

Extensia ArcGIS Image for Server este disponibila cu ArcGIS for Server Advanced si Standard.