Functionalitatea ArcGIS for Server

Ambele niveluri de licentiere, ArcGIS for Server Enterprise si Workgroup ofera trei editii functionale.

Basic—Gestionati baze de date si puteti publica servicii de obiecte spatiale pentru vizualizarea si interogarea hartilor (nu este permisa editarea). De asemenea, va este furnizat serviciul care asigura geometria si posibilitatea de a publica servicii de date. In editia Basic nu sunt disponibile extensii.

Standard—Va sunt puse la dispozitie toate functionalitatile din editia Basic, plus toate tipurile de servicii web disponibile cu ArcGIS Server. De asemenea, beneficiati de suport web de editare utilizand serviciile de obiecte spatiale. Puteti publica servicii de geoprocesare cu ajutorul oricarui instrument inclus in ArcGIS for Desktop Standard. Este inclusa extensia Schematics, impreuna cu alte extensii disponibile la achizitionare.

Advanced—Va sunt puse la dispozitie toate functionalitatile din editiile Basic si Standard, plus posibilitatea de a publica servicii de geoprocesare din orice instrument inclus in ArcGIS for Desktop Advanced. De asemenea, puteti publica si gestiona serviciile de date mobile.In cadrul editiei Advanced va sunt oferite patru extensii de analiza, inclusiv extensia Schematics. Alte extensii sunt disponibile optional la achizitionare.


ArcGIS for Server Enterprise si Workgroup
Functionalitate Editia 
Basic
Editia 
Standard
Editia 
Advanced
Suport pentru Baze de date spatiale*
Gestiunea bazelor de date
Servicii Web GIS Servicii de date
Servicii de imagine      
Aplicatii web de cartografie
Aplicatii pentru Smartphone-uri si Tablete
Editare Web
Geoprocesare
Geoprocesare Avansata cu Extensii
Suport Date in timp real cu Extensii cu Extensii
Sistem de gestiune al continutului "Map-Centric"   cu Extensii

*Bazele de date spatiale active sunt acelea care includ tipuri de date spatiale native.

Pentru mai multe detalii, vizualizati Matricea de functionalitate ArcGIS 10.2 for Server [PDF].

Pentru a vizualiza modurile in care organizatiile utilizeaza serviciile GIS ArcGIS for Server, vizualizati studiile de caz.