Platforma ArcGIS

Inovatie prin Geografie

   
   
  
  
   

ArcGIS aduce la un loc harti, aplicatii, date, si persoane pentru a lua decizii mai inteligente si pentru a permite inovatii in organizatia si comunitatea dumneavoastra. Este un mod practic de a lega stiinta cu actiunea si este folosita de guverne, in industrie, ONG-uri, si companii din intreaga lume inscrise in Fortune 500.

Descoperiti ce puteti face cu ArcGIS

Planificare si Analiza spatiala

Planning and Analysis

Beneficiati de business intelligence—modele de trafic, clima, demografie, clienti, si date despre competitie—pe harti usor de citit si dashboard-uri intuitive. ArcGIS permite analiza datelor, selectarea locatiei, optimizarea rutelor, si modelare predictiva avansata.

Esri este specializat in cartarea diferitelor tipuri de date pentru a ajuta oamenii sa vizualizeze relatii, tipare si tendinte. Multe corporatii mari s-au indreptat catre un astfel de software pentru a isi directiona mai bine bugetul lor limitat. 

—The Washington Post

Constientizare operationala

Operational Awareness

Monitorizati, urmariti, si raportati evenimente si operatii zilnice in cadrul unei retele de persoane din organizatia dumneavoastra. Observati servicii, livrari, persoane, vehicule, si social media—oriunde in lume—si apoi partajati acea intelegere cu cei interesati.

Colectare de date in teren

Field Data Collection

Transferati date catre si din teren pe orice dispozitiv. Echipajele din teren pot vedea informatii si harti actuale pentru a economisi timp si a lua decizii mai bune. De asemenea, pot transmite date inapoi la dumneavoastra rapid, facilitand astfel sesizarea si raportarea problemelor, indeplinirea sarcinilor de lucru si actualizarea inregistrarilor de intretinere.

Gestionarea bunurilor

Asset Management

Obtineti o imagine in timp real a bunurilor, a istoricului de intretinere, a proiectelor de imbunatatire si planurilor de inspectie. ArcGIS se integreaza cu open data si sisteme profesionale, inclusiv SAP, Office, IBM Cognos si SharePoint, pentru a urmari situatia financiara a bunurilor dumneavoastra.

Sustenabilitatea este o problema definitorie a timpurilor noastre. In Maryland, noi trebuie sa ne focusam pe imbunatatirea conditiei Golfului Chesapeake, care a fost poluat timp de generatii intregi. Abordam aceasta problema folosind geografia si masurarea performantei pentru a imbunatati sanatatea golfului in fiecare an. 

—Guvernatorul Martin O’Malley, Maryland