Secondary Navigation Error: Select 'Parent Topic' in the main page for the Secondary Navigation to work properly. ArcGIS Data Interoperability - Mediul de geoprocesare
 

Mediul de geoprocesare


Integrare completa in mediul de geoprocesare

Formatele de date suportate de extensia ArcGIS Data Interoperability pot fi utilizate ca date de intrare in instrumentele de geoprocesare. Rezultatele din operatiile de geoprocesare vor fi in formate standard ESRI.

Extensia ArcGIS Data Interoperability aduce de asemenea un toolbox nou aplicatiei ArcGIS for Desktop (Data Interoperability Tools), precum si doua instrumente de conversie noi tools—Quick Import si Quick Export—pentru conversii automate simple.

Extensia ArcGIS Data Interoperability ofera capacitatea de a crea instrumente Spatial ETL.

Puteti combina aceste functionalitati intr-un singur model de geoprocesare. De exemplu, modelul de mai jos permite utilizarea unui format de date non-Esri, MapInfo, ca input al intrumentului de geoprocesare Buffer. Setul de date rezultat este exportat ulterior in trei formate diferite utilizand instrumentul Data Interoperability Quick Export. Acest model demonstreaza modul in care puteti citi date si distribui rezultatele analizelor in formate non-Esri.

click to enlarge