Secondary Navigation Error: Select 'Parent Topic' in the main page for the Secondary Navigation to work properly. Esri S-57 Viewer - Descarcare
 

Descarcare

Pasi

Atentie: Daca ati efectuat modificari in unul din fisierele asociate add-on-ului Esri S-57 Viewer din versiunea 2.1.0.9 si doriti sa le pastrati, salvati-le intr-o alta locatie inainte de a dezinstala versiunea. Versiunea 2.2.0.9 va contine fisiere noi. Puteti inlocui fisierele din versiunea 2.2.0.9 cu fisierele din versiunea 2.1.0.9 pentru a pastra modificarile. Pentru intrebari, va rugam sa ne contactati la adresa dsaizu@esriro.ro.

Pentru a utiliza Esri S-57 Viewer, parcurgeti urmatorii pasi:

  1. Dezinstalati orice alta versiune anterioara a add-on-ului Esri S-57 Viewer sau S-57 Viewer Sample inainte de a instala ultima versiune.

  2. Selectati versiunea pentru descarcare:

    Esri S-57 Viewer versiunea 2.2.0.9

  3. Faceti dublu click pe fisierul setup.msi pe care il gasiti in folder-ul Esri S-57 Viewer. Se va deschide fereastra Setup.

  4. La finalul procesului de instalare va si afisat mesajul ca add-on-ul Esri S-57 Viewer a fost instalat cu succes.

Asistenta tehnica

Cititi documentatia de instalare si User Guide-ul pentru mai multe informatii despre pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti pentru instalare. Acest document il puteti gasi in fisierul zip pe care l-ati descarcat. Asistenta tehnica pentru add-on-urile gratuite nu este disponibila.