Secondary Navigation Error: Select 'Parent Topic' in the main page for the Secondary Navigation to work properly. ArcGIS Schematics - Caracteristici cheie
 

Caracteristici

Generarea automata a diagramelor

ArcGIS Schematics genereaza automat scheme si modele de vizualizare schematica pornind de la datele de tip retea existente limitand astfel numarul de operatii necesare pentru realizarea unei arhitecturi si mentinand datele de tip retea updatate. ArcGIS Schematics va ajuta sa economositi timp si bani, oferind un ROI (return on investment) mare.
Vizualizati demo [WMV]

Reprezentari multiple

ArcGIS Schematics va permite sa vizualizati acelasi set de date de tip retea folosind reprezentari grafice multiple: geografic, geoschematic si schematic. Scheme multiple, cum ar fi afisarile logice si fizice ofera o mai buna intelegere a modului in care este organizata o retea si va ajuta sa luati deciziile potrivite mai rapid.

Interactiunea dinamica cu GIS

ArcGIS Schematics completeaza tehnologia GIS in ceea ce priveste proiectarea, constructia si managementul retelelor deoarece plaseaza locatia intr-un spatiu geografic. Schemele sunt afisate ca straturi de harta in ArcMap pentru a simplifica interfata si procesul de printare al schemelor.

Solutii bazate pe date

Ca o solutie bazata pe date, ArcGIS Schematics ofera rezultate de o calitate deosebita si actualizeaza reprezentarile retelelor pentru orice industrie. Indiferent de modelul de date simbologia depinde de atributele din geodatabase eliminad astfel discrepantele ce ar putea aparea intre schema si baza de date precum si nevoia de o baza de date redundanta. Toate informatiile sunt stocate si administrate intr-un geodatabase pentru a usura integrarea, editarea si accesul multi-utilizator.

Algoritmi personalizati

Algoritmii de reprezentare ai ArcGIS Schematics permit reprezentarea oricarui tip de retea sau schema. Acesti algoritmi pot fi configurati si customizati pentru a raspunde cerintelor specifice oricarei industii, standardelor companiei sau cerintelor specifice unor departamente din cadrul companiei. Algoritmii pot fi de asemenea creati din schite, folosind un limbaj de programare compliant COM.

Acces la surse de date multiple

Utilizatorii pot administra atat date spatial cat si date non-spatiale folosind ArcGIS Schematics si pot interactiona atat cu un geodatabase cat si cu o alta baza de date de tip retea in cadrul unei singure sesiuni. Integrarea datelor ofera premisele necesare pentru administrarea eficienta a activelor retelei.