Lumea noastra este 3D

Obtineti o noua perspectiva prin vizualizarea informatiilor in 3D. Utilizati capabilitatile GIS 3D pentru a rezolva probleme care nu pot fi abordate intr-un context 2D.

“The University of Rochester has made a major investment into Esri 3D GIS technology and has begun to build a 3D virtual campus that not only models the existing built environment but also looks into the future.”

University of Rochester


Visualize Your Data in 3D for Better Understanding

Visualizati datele in 3D pentru o mai buna intelegere

Evaluati impactul vizual al cladirilor propuse in cadrul unui oras sau evaluati vizibilitatea si siguranta rutelor de zbor. Investigati relatiile intre obiectele spatiale 3D de deasupra si de sub nivelul pamantului.


Conduct 3D Analysis to Get the Right Answers

Efectuati analize 3D pentru a obtine raspunsurile corecte

Train intr-o lume 3D si raspunsul la multe intrebari spatiale poate fi gasit in 3D. 3D Analyst vine cu instrumente 3D de analiza care va vor ajuta sa determinati curbele de nivel, panta sau elevatia pentru o anumita regiune; dimensiunea umbrei unei cladiri propuse; sau geologia unei anumite arii.


3D-Enable Your Geographic Data for the Complete Picture

Activati datele geografice 3D pentru un cadru complet

Generati rapit planuri 3D si publicati si partajati scenele 3D cu organizatia sau cu utilizatorii dumneavostra. Puteti sa prezentati mult mai eficient ideile dumneavoastra in 3D.

Solicitati versiunea gratuita de evaluare.

Versiune de evaluare →