Caracteristici cheie

Creare

Utilizati datele GIS 2D existente pentru a crea scenarii 3D extrem de interactive. Aceste scenarii pot fi stocate, vizualizate si editate ulterior in 2D si 3D. Puteti utiliza atribute precum elevatia pentru a afisa datele la o anumita inaltime sau utilizati atribute pentru a extruda obiectele spatiale.


Vizualizare

Afisarea si interactionarea cu datele geospatiale intr-un mediu 3D genereaza perspective noi ce nu sunt posibile intr-un mediu 2D. Cu extensia ArcGIS 3D Analyst puteti vizualiza date raster, vector si Lidar determinand astfel elemente 3D, terenuri, elemente subterane si scene volumetrice.


Administrare

Extensia ArcGIS 3D Analyst va ofera capabilitati puternice de creare si gestionare a datelor 3D, toate acestea intr-un context 3D. Toate optiunile standard de editare din ArcMap —undo, redo, edit templates, etc.—sunt suportate, precum si optiunile din meniul classic snapping.

Editarea on-the-fly va permite sa explorati scenarii diferite, astfel conceptele pot fi vizualizare rapid in 3D, evaluate si filtrate.


Analiza

Analizati datele GIS intr-un mediu 3D pentru a economisi timp si reduce costurile. Instrumentele de geoprocesare avansata disponibile in 3D Analyst va permit realizarea analizelor complexe de suprafata, volumetrice si de vizibilitate, analize care includ componenta temporala.


Partajare

Daca o imagine face cat o mie de cuvinte, o animatie 3D ce prezinta o situatie, un proiect sau o solutie propusa va ajuta persoanele de decizie sa inteleaga mult mai bine munca dumneavoastra.

  • Exportati imagini de inalta rezolutie si trimiteti-le pe e-mail, publicatile on-line sau introducetile in prezentarile dumneavoastra.
  • Exportati animatii in fisiere video.
  • Publicati pe ArcGIS.com, pe alte servicii Web sau pe website-ul dumneavoastra pentru ca alti utilizatori sa le poata accesa de pe statiile lor de lucru sau de pe echipamentele mobile.

Inregistrati-va pentru

60 de zile - evaluare gratuita →