Pasi

Pentru a putea instala ArcSketch, trebuie sa aveti instalat:

Microsoft .NET Framework 2.0 pentru versiunea 9.2

Pentru a verifica daca versiunea Microsoft .NET Framework Version 2.0 este instalata, mergeti in Start > Control Panel > Administrative Tools. Daca nu aveti instalat Microsoft .NET Framework versiunea 2.0, sau aveti versiunea 1.1, puteti descarca versiunea 2.0. Ambele versiuni de Microsoft .NET pot coexista pe acelasi calculator.

Administrative Tools Window

Microsoft .NET Framework 1.1 pentru versiunea 9.1

Pentru a verifica daca versiunea Microsoft .NET Framework Version 1.1 este instalata, mergeti in Start > Control Panel > Administrative Tools. Daca nu aveti instalat Microsoft .NET Framework versiunea 1.1, sau aveti versiunea 2.0, puteti descarca versiunea 1.1. Ambele versiuni de Microsoft .NET Framework pot coexista pe acelasi calculator.

Administrative Tools Window

Esri .NET Support Feature for ArcGIS

Pentru a verifica daca Esri .NET Support Feature for ArcGIS este instalat, navigati la locatia de pe harddisk unde ati instalat ArcGIS for Desktop si localizati directorul DotNet. De exemplu, nevigati in partitia C:\Program Files\ArcGIS\DotNet. Daca nu gasiti directorul DotNet, urmati instructiunile de mai jos pentru a instala Esri .NET Support Feature for ArcGIS.

Pentru a adauga Esri .NET Support Feature, va trebui sa accesati ArcGIS fie de pe CD fie de pe retea. Mergeti in Start > Control Panel > Add/Remove Programs, selectati ArcGIS for Desktop si faceti click pe Change.

Cand apare fereastra, fie introduceti CD-ul in unitatea optica fie rasfoiti pana la locatia ArcGIS for Desktop de pe retea si dati clic OK. Cand apare fereastra ArcGIS Setup, selectati Modify si dati clic Next. Selectati .NET Support, clic Next si urmati instructiunile pentru a instala Esri .NET Support Feature for ArcGIS

Incepeti sa utilizati ArcSketch

Pentru a incepe sa utilizati ArcSketch, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

 1. Dezinstalati orice versiune anterioara de ArcSketch inainte de a instala o versiune noua.

 2. Selectati versiunea dorita pentru descarcare:

  ArcSketch 2.0 for ArcGIS 9.3

  ArcSketch 1.2 for ArcGIS 9.2

  ArcSketch 1.1 for ArcGIS 9.1

 3. Dezarhivati fisierul arcsketch.zip.

 4. Rulati Setup.exe pentru a instala ArcSketch.

 5. Lansati ArcMap.

Utilizatorii ar trebui sa consulte Ghidul Utilizatorului pentru ArcSketch versiunea 2.0, 1.2 sau 1.1 functie de versiunea descarcata, pentru instructiuni detaliate, tutoriale si alte informatii. Documentatia ArcSketch 2.0 face parte din cerintele de sistem pentru ArcGIS for Desktop. Vizitati forumul ArcSketch sau pagina de intrebari frecvente pentru informatii suplimentare.