Prezentare generala

Esri Defense Mapping permite agentiilor si contractorilor cu profil militar sa produca si sa intretina baze de date topografice si produse cartografice, de calitate superioara. Solutia ofera o platforma pentru gestionarea eficienta a fluxului de lucru de productie, permitand utilizatorilor sa faca mai mult, cu mai putine resurse.

Esri Defense Mapping include instrumente de gestionare si de editare a datelor, de asigurare a calitatii/controlului calitatii (QA/QC), instrumente cartografice simplificate si o serie de modele geodatabase specifice domeniului militar. Aceste resurse va ajuta sa rezolvati problemele specifice agentiilor cartografice militare.

Utilizand Esri Defense Mapping, puteti sa

  • Reduceti timpul alocat compilarii si administrarii datelor si hartilor militare.
  • Culegeti si distribuiti cele mai bune practici de management in cadrul organizatiei pentru a asigura coerenta datelor.
  • Simplificati procesul de productie si de publicare de harti utilizand o librarie integrata de simboluri cartografice si sabloane de harta.
  • Implementati un control al calitatii in cadrul proceselor prin valorificarea modelelor de baze de date relationale spatiale, a regulilor avansate de validare a atributelor si a regulilor de validare automata a geometriei.
  • Realizati in mod eficient administrarea bazei de date, controlul calitatii si crearea de produse cartografice de calitate superioara specifice domeniului militar.
  • Standardizati productia cartografica prin intermediul seriilor de harti si instrumentelor dedicate crearii unui layout de harta, simbologiei bazata pe reguli si a instrumentelor de editare cartografica.