Ce este nou in ArcGIS

Versiune curenta: ArcGIS 10.3.1

Daca sunteti un utilizator de Desktop, veti primi ArcGIS Pro si un cont de utilizator pentru ArcGIS Online, care la randul sau deblocheaza toate aplicatiile ArcGIS.

Daca sunteti un utilizator de Server, veti avea acum Portal for ArcGIS, care va ofera capabilitatile din ArcGIS Online in cadrul propriei dumneavoastra infrastructuri, inclusiv acces la toate aplicatiile ArcGIS.

Vizualizati

ArcGIS Pro reinventeaza GIS Desktop

Unul langa altul, puteti utiliza ArcMap impreuna cu noul ArcGIS Pro. Este eficient, are un display intuitiv, layout-uri multiple si este un pas catre viitorul GIS-ului pentru desktop. Ce mai important este faptul ca ArcGIS Pro este strans conectat cu restul platformei ArcGIS prin intermediul GIS-ului web. Cu alte cuvinte, puteti publica direct din ArcGIS Pro fie catre ArcGIS for Server fie ArcGIS Online.

Vizualizati

ArcGIS for Server primeste un nou front end

Portal for ArcGIS este inclus in ArcGIS for Server la 10.3. Ce inseamna asta? Destule! Serverul are acum un front end configurabil care va permite sa gasiti si sa folositi usor hartile, dându-i aceleasi capabilitati de tip Web GIS ca si Online. Plus ca serverul dumneavoastra se poate conecta la toate aplicatiile ArcGIS cum ar fi Explorer, Collector si Operations Dashboard.

Aflati mai multe despre Web GIS

Cartografiere

Cartografierea inteligenta este cea mai noua capabilitate ArcGIS Online si ArcGIS for Server care modfica modul in care realizati harti. Indiferent daca sunteti expert sau incepator in domeniu folosind cartografierea inteligenta puteti crea usor harti cu un impact vizual deosebit care spun povstea pe care doriti sa o spuneti.

Vizualizati

Aplicatiile sunt universale

Sunt sanse mari sa cititi acest text pe un smartphone sau o tableta. Pentru a va ajuta sa puneti GIS-ul in fata utilizatorilor dumneavoastra intr-un mod care se potriveste cu fluxurile de lucru si stilurile de viata din ziua de azi si sa se integreze de asemenea cu sistemele dumneavoastra de business deja existente, adaugam cât mai multe aplicatii si le imbunatatim pe cele ce, poate, le aveti deja.

Vedeti toate aplicatiile noastre

Creati aplicatii ce functioneaza pe orice dispozitiv cu Web AppBuilder

GIS personalizat si facil in cadrul intregii organizatii. Folositi Web AppBuilder for ArcGIS pentru a crea aplicatii web de la zero fara sa scrieti un singur rand de cod. Dumneavoastra sunteti cel care controlati care sunt instrumentele incluse in aplicatia dumneavoastra. Plus ca veti avea posibilitatea sa gestionati, monitorizati si sa masurati cum sunt folosite aplicatiile dumneavoastra.

Vizualizati

3D—Imbunatatiti-va intelegerea legata de lume

Esri faciliteaza vizualizarea si partajarea de continut 3D cu altii, ajutând-va sa creati scene 3D care comunica informatii complexe si va permite sa partajati acel mesaj online folosind scene web. Cu ArcGIS Pro, puteti crea si vizualiza continut 3D langa o versiune conectata 2D a display-ului cu panouri multiple pentru a edita si controla calitatea imediat.

Vizualizati

Creati date deschise cu un simplu click

Daca este necesar sa va conformati unor cereri de a va face datele deschise, noile capabilitatii Esri pentru date deschise vor face intregul proces mai rapid si mai usor pentru dumneavoastra. Veti putea sa creati rapid website-uri pentru date deschise pentru a le servi comunitatii dumneavoastra de utilizatori.

Descoperiti mai multe despre date deschise

Dezvoltarea aplicatiilor se face la un alt nivel

Imbunatatim modul in care dezvoltatorii lucreaza cu harti in cadrul platformei ArcGIS si ii ajutam sa impinga limita codului. Evolutia SDK-urilor, API-urilor noastre si a altor instrumente de dezvoltare continua sa sustina dezvoltatorii care construiesc aplicatii pentru platformele moderne de calcul. Puteti adauga rapid componenta spatiala in aplicatiile dumneavoastra folosind API-ul web sau SDK-ul nativ la alegerea dumneavoastra, apoi rulati aplicatia dumneavoastra pe orice dispozitiv.

Vizualizati