Platforma de cartografiere a organizatiei dumneavoastra

ArcGIS Online va ofera tot ce aveti nevoie pentru a crea harti si aplicatii interactive pe care le puteti partaja cu toti utilizatorii. Beneficiati de continut data de utilizat, aplicatii si sabloane de harta care va vor creste productivitatea. Indiferent ca utilizati —desktop-uri, browser-e, smartphone-uri sau tablete— veti avea intotdeauna acces la continut.


Vizualizati: Ce este ArcGIS?


Creati propriile harti

Utilizati datele proprii cu datele Esri si a altor utilizatori pentru a crea harti. Aveti acces la harti de fundal gata de utilizat, instrumente, sabloane si seturi de date care va ofera posibilitatea sa creati si sa publicati harti online.


Explorati o lume plina de continut

Cautati resursele geografice online si descoperiti harti si date despre sute de subiecte. Utilizati continutul asa cum doriti si vizualizati-l pe o harta.


Obtineti perspective noi

Indiferent ca sunteti om de stiinta, director sau ca sunteti doar curios, veti intelege notiunea legata de locatie intr-un context nou. Prin analizarea relatiilor si a modelelor veti putea intelege mai bine problemele si veti putea gasi oportunitati noi.


Conectati-va cu utilizatori utilizand GIS-ul

Oricine din cadrul organizatiei poate partaja ultimele harti, date si idei in cadrul unei singure platforme. Creati proiecte in grup, personalizati instrumente de lucru si construiti propriile aplicatii web pentru a conecta oamenii cu GIS-ul.

Incepeti astazi sa creati si sa partajati harti.

30 de zile - evaluare gratuita →