Harti personalizate

Consultati harti realizate pe sute de tematici. Explorati harti interesante despre demografie, companii, soluri, clima si multe alte subiecte. In plus, fata de hartile de referinta, puteti accesa harti tematice la scara globala. Adaugati propriile date pentru a crea noi harti si straturi tematice.


Aplicatii preconfigurate

Aplicatiile incluse in ArcGIS Online va permit sa deveniti productiv in doar o zi. Culegeti informatii din teren si integrati rezultatele in plaforma GIS de care dispuneti. Monitorizati evenimente, activitati si bunuri prin intermediul aplicatiilor de tip dashboard. Cartati si imbunatatiti datele operationale direct in aplicatiile de business. Descoperiti si partajati harti. Creati harti relevante si chiar amuzante care sa poata “spune povestea dumneavoastra”.


Harti preconfigurate

Accesati harti oficiale pentru sute de subiecte de interes si combinati-le cu datele dumneavoastra. Explorati hartile de fundal, serviciile de imagine si alte harti interesante despre oameni sau afaceri, soluri si climat, plante si animale si multe altele.


Adaugare facila de date

Adaugati date la hartile dumneavoastra prin intermediul a cateva click-uri. Evidentiati informatia importanta prin utilizarea ferestrelor informative, a graficelor sau infograficelor. Gazduiti datele dumneavoastra in cloud-ul securizat Esri sau pe propriul server pentru a putea partaja facil sau a va proteja datele private. Indiferent de solutia aleasa, datele sunt ale dumneavoastra. Va veti pastra drepturile de autor.


Adaugati caracteristici spatiale datelor dumneavoastra de afaceri

Esri Location Analytics utilizeaza datele dumneavoastra pentru a le pune pe harta si pentru a le analiza direct in sistemul pe care il utilizati. Adaugati puterea hartilor la BI, CRM, EAM si sistemele ERP. Nu sunt aplicatii noi ce trebuie deprinse, nu necesita scriere de cod si nu trebuie sa fiti un expert.


One-Stop Shop pentru aplicatii si date

ArcGIS Marketplace reprezinta locul in care veti gasi aplicatii si date furnizate de partenerii Esri, distribuitori si nu in ultimul rand de Esri. Toate aplicatiile si datele sunt pe deplin integrate cu ArcGIS.


Securitate

Controlati cine poate accesa datele si hartile dumneavoastra. Mai multe straturi de securitate va protejeaza informatia de accesari neautorizate. Esri monitorizeaza proactiv si isi imbunatateste aplicatiile, sistemele si procesele de lucru pentru a indeplini provocarile de securitate ce apar in mod frecvent.


Instrumente pentru programatori

Adaugati rapid capabilitati ‘geo’ in aplicatiile dumneavoastra prin folosirea serviciilor cloud Esri. Dezvoltati utilizand API-ul ales si utilizati aplicatiile pe orice echipament.

Incepeti astazi sa creati si sa partajati harti.

30 de zile - evaluare gratuita →