Cand achizitionati o subscriptie ArcGIS Online (cont platit sau cont de evaluare) primiti de asemenea si aceste aplicatii. Descarcati-le, inregistrati-va cu contul dumneavostra de ArcGIS Online si incepeti sa lucrati cu ele.

Collector for ArcGIS

Permiteti echipelor mobile de lucru sa acceseze resurse catografice si sa inlocuiasca formularele clasice pe hartie cu formulare accesibile pe tablete si telefoane mobile. Adaugati componenta spatiala datelor dumneavoastra, inspectati si raspundeti eficient in situatiile aparute. Veti imbunatati eficienta echipelor mobile de lucru si veti spori acuratetea datelor GIS de care dispuneti. Descarcati Collector for ArcGIS.


Esri Maps for Office

Crearea hartilor dinamice direct din datele din Excel se realizeaza la fel de usor ca realizarea unei diagrame. Cartati adrese sau alte date geografice. Adaugati informatii demografice pentru a imbunatati contextul si detaliile datelor de care dispuneti. Datorita faptului ca puteti controla simbologia hartii, veti putea evidentia informatiile importante. Descarcati Esri Maps for Office.


Sabloane de aplicatii Web

Diseminati hartile dumneavoastra prin intermediul sabloanelor de aplicatie. Alegeti dintr-o gama variata de sabloane si adaugati propriile harti sau hartile create de alti utilizatori. Includeti mai multe harti intr-o singura aplicatia pentru comparatie sau creati aplicatii dedicate anumitor fluxuri de lucru cum ar fi editarea parcelelor. Puteti include fotografii si video-uri. Cautati sabloane de aplicatii Web.


Operations Dashboard for ArcGIS

Asigura o vedere unificata a sistemelor si resurselor pe care le administrati. Monitorizati fluxuri de date in timp real pentru evenimente la scara larga sau pentru operatii zilnice. Creati dashboard-uri ce se adreseaza factorilor de decizie ce integreaza harti, diagrame si grafice. Descarcati Operations Dashboard.


Esri Maps for SharePoint

Creati harti din date SharePoint pentru a adauga o noua dimensiunea datelor dumneavoastra. Intelegeti si comunicati relatiile si tiparele intr-un mod vizual prin intermediul hartilor interactive. Analizati arii sau puncte de interes si imbogatiti datele de care dispuneti cu informatii demografice pentru a le imbunatati. Descarcati Esri Maps for SharePoint.

Intrati pe ArcGIS Marketplace unde veti putea vedea toate aplicatiile incluse in subscriptiile dumneavoastra ArcGIS Online si veti descoperi aplicatiile premium pe care puteti sa le adaugati subscriptiei.

Incepeti astazi sa creati si sa partajati harti

30 de zile - versiune de evaluare →