Cont public

Un cont public ArcGIS Online este un cont individual care nu este asociat in cadrul unei organizatii. Acest cont va ofera acces limitat la setul de functionalitati pentru crearea si partajarea hartilor. Puteti partaja cu o gama larga de utilizatori sau puteti pastra totul privat. De asemenea veti beneficia de acces la harti si aplicatii partajate de Esri precum si de alti utilizatori GIS din intreaga lume si in plus, aveti 2GB spatiu de stocare. Contul public ArcGIS Online poate fi utilizat doar in scopuri non-comerciale.

Descoperiti continut gata de utilizat

Explorati harti ce adreseaza sute de subiecte. Puteti rasfoi continutul promovat in galerii sau puteti cauta dupa cuvinte cheie.


Partajati hartile dumneavoastra

Partajati hartile dumneavoastra pentru a fi folosite de alti utilizatori. Incapsulati hartile in pagini web, blog-uri sau aplicatii sablon configurabile. De asemenea veti putea crea grupuri publice dedicate anumitor categorii de continut sau anumitor proiecte si veti putea adauga acestor grupuri harti si aplicatii.


Administrati-va hartile, aplicatiile si datele

Administrati si organizati hartile, aplicatiile si datele dumneavoastra prin intermediului unui catalog usor de utilizat, a directorarelor si grupurilor de utilizatori. Continutul publicat de dumneavoastra va fi gazduit in mediul securizat Esri cloud, avand la dispozitie 2GB de spatiu gratuit de stocare.

Aplicati pentru un cont gratuit ArcGIS Online cu 2GB spatiu de stocare

Creare cont →