Conectati cetatenii si organizatiile la propriile date

Creati un website deschis public in cateva minute pentru a partaja propriile datele. ArcGIS Open Data este o solutie gazduita si administrata de Esri care este inclusa in ArcGIS Online.


Mariti-va investitiile

In calitate de furnizor de date, ArcGIS Open Data va permite sa beneficiati de utilizarea platformei ArcGIS. Puteti sa partajati cu usurita datele pe care le-ati colectat si administrat in ArcGIS Online cu toata lumea.


Conectati-va cu cetatenii

Cetatenii sunt parte interanta in cadrul oricarei organizatii. Indiferent ca achizitionati o casa sau aveti intrebari referitoare la construirea unei autostrazi, Open Data permite cetatenilor sa utilizeze date dumneavostra si va permite dumneavostra sa intelegeti mai bine problemene cu care se confrunta comunitatea in care traiti.


Creati propriul website deschis public

Ca detinator al unei subscriptii ArcGIS Online, puteti incepe sa creati un website Open Data gratuit al carui look and feel il puteti personaliza. In momentul in care veti termina de creat website-ul, utilizatorii vor putea sa interactioneze gratuit hartile interactive si vor avea posibilitatea sa caute si sa descarce datele de care sunt interesati.

Incepeti astazi sa creati si sa partajati harti.

30 de zile - versiune de evaluare →