Desktop GIS transformat

ArcGIS Pro reinventeaza solutiile desktop GIS. Este parte centrala a platformei ArcGIS. Aceasta noua aplicatie desktop pe 64-biti va permite sa redati si sa prelucrati datele mai repede ca oricand. Creati si editati in 2D si 3D, lucrati cu display-uri si layout-uri multiple si publicati harti web direct pe ArcGIS Online sau Portal for ArcGIS conectandu-va cu alti utilizatori din organizatia dumneavoastra sau din intreaga lume.


O imagine de ansamblu pentru ArcGIS Pro

Imagine de ansamblu pentru ArcGIS Pro

Faceti cunostinta cu noua aplicatie desktop GIS.

Revolutionare desktop GIS

Revolutionare desktop GIS

Descoperiti ce puteti face.


Caracteristici

ArcGIS Pro este un software pe 64-biti, cu o grafica noua care va permite sa beneficiati de cele mai recente capabilitati de vizualizare 3D. Cu procesarea multithread veti obtine o performanta imbunatatita si veti putea face mai multe lucruri in acelasi timp. Fiind conectati la platforma ArcGIS puteti sa accesati imediat continutul publicat de utilizatorii din intreaga lume. Aceasta conectare va permite sa colaborati foarte usor cu alti utilizatori si sa partajati munca dumneavoastra prin intermediul pachetelor, hartilor, scenelor si a aplicatiilor gata-de-utilizat.


Un nou look and feel pentru software-ul desktop GIS


Accesarea instrumentelor, a spatiului de lucru si a proiectului din cadrul organizatiei

Acces usor la fisierele pe care le folositi in ArcGIS Pro

Instrumente de geoprocesare puternice si rapide pentru obtinerea rezultatelor dorite

Instrumente pentru simbolizarea datelor intr-un mod corespunzator

ArcGIS for Desktop

Instrumente de editare pentru crearea datelor simplu si usor


Incepeti

Fie ca sunteti un utilizator curent al software-ului ArcGIS for Desktop, sau sunteti doar la inceput, ArcGIS Pro este total nou. Invatati cum sa instalati ArcGIS Pro si sa stabiliti setarile cu acest ghid.