-

Ce este nou in ArcGIS Online

Descoperiti o experienta de utilizare imbunatatita, fluxuri de lucru mai eficiente si modalitati noi de vizualizare a datelor cu lansarea din iunie 2017 a ArcGIS Online. Pentru o lista completa a actualizarilor din iunie, vizitati paginile de asistenta ArcGIS Online si blog-ul ArcGIS.

Streamline Your Experience

Imbunatatiti experienta de utilizare

Obtineti mai multe de la grupuri

Veti gasi noi metode de cautare si filtre pentru a lucra cu membrii unui grup. Veti utiliza tab-uri noi pentru a configura si a gestiona proprietatile, continutul, membrii si setarile grupului. In plus, exista un control avansat pentru proprietarii de grupuri – puteti adauga "protectia pentru stergere" si ii puteti promova pe ceilalti din organizatie pentru a distribui gestionarea membrilor si a continutului.

Accesati continutul rapid

Puteti explora si lucra cu usurinta cu continutul vostru intr-un nou design de pagina web care aduce totul intr-un singur loc. Accesati tab-uri noi in pagina de continut. Cautati si filtrati continut in fiecare din tab-uri.

Prezentati-va povestea

Spuneti povesti mai bune folosind hartile sau scenele voastre, si adaugati continut nou pentru a va imbogati povestea. Imbunatatirile includ:

  • Popup-uri extinse: Definiti si utilizati expresii scrise in Arcade pentru a crea dinamic atribute noi ale obiectelor spatiale.
  • Vector Basemap Galleries: Organizatiile pot alege sa foloseasca basemap-urile vectoriale Esri in viewer-ul de harta si in viewer-ul de vizualizare al unei scenei.
  • Puncte si etichete: Configurati puncte pentru a fi afisate deasupra cladirilor in scenele 3D si atribuiti iconite 2D, simbolurilor obiectelor 3D, pentru a arata unde sunt datele. Obtineti o perceptie mai buna in vizualizarile 3D. Si, vedeti etichetele si punctele afisande-se automat cand micsorati (zoom out).
  • Imagini noi: Gasiti seturi suplimentare de imagini de la DigitalGlobe pentru mai multe tari, cu imagini detaliate pentru cateva sute de zone de interes. Aceasta completeaza setul initial de actualizari pentru cei peste 100 de milioane de kilometri patrati planificati pentru primul an de parteneriat Esri cu DigitalGlobe.
  • Actualitati demografice actualizate: Hartile demografice contin acum cele mai recente estimari si previziunile pe cinci ani (pentru SUA). In plus, exista actualizari pentru mai mult de 30 de tari, utilizand cele mai recente date ale Michael Bauer Research (MBR).
Showcase Your Story

Imbunatatiri ale straturile web gazduite

Straturile gazduite de tip tile sunt acum mai eficiente, mai automate si mai economice. Tile-urile pot fi create numai atunci cand este necesar (atunci cand un utilizator face zoom in harta). La publicarea layer-elor gazduite, de tip tile, avand la baza feature layer-e gazduite, puteti sa creati automat tile-uri si sa le actualizati atunci cand exista modificari in layer-ul sursa. Si, mai mult de atat, costul pentru publicarea tile-urilor este acum redus la un credit pentru generea a 10.000 de tile-uri.

Enhance Hosted Web Layers

Gestionati-va organizatia

In aceasta versiune ArcGIS Online am eliminat planurile predefinite, astfel incat sa puteti achizitiona numarul exact de utilizatori (named user-i) de care aveti nevoie pentru organizatia voastra. Creditele de servicii, suplimentare, sunt acum disponibile online in magazinul Esri. De asemenea, am facut posibil ca organizatiile care incarca date de dimensiuni mari, sa faca upgrade la un data store premium pentru a obtine resurse dedicate de procesare pentru o performanta mai inalta si mai consistenta.

Contribute to Product Design and Development

Contribuiti la proiectarea si dezvoltarea produselor

Programul de imbunatatire a experientei de utilizare a softwarelor Esri a fost extins pentru a include ArcGIS Online. Aceasta este una dintre multele modalitati prin care Esri lucreaza alaturi de utilizatori pentru a-si promova produsele. Fara sa va intrerupem munca, programul colecteaza informatii despre utilizarea ArcGIS Online, inclusiv caracteristicile hardware si ale browser-ului. Este complet optional si anonim. Organizatiile din SUA se alatura automat programului si se pot opta oricand sa iasa din program. In afara SUA, organizatiile pot opta pentru a contribui la design-ul si dezvoltarea ArcGIS Online.

Faceti cunostinta cu ArcGIS Hub

ArcGIS Hub este un produs nou care ajuta guvernele si comunitatile sa organizeze si sa se angajeze in jurul initiativelor comunitatii. Organizatiile vor accesa si gestiona datele lor deschise (open data) prin ArcGIS Hub. Functionalitatile si capabilitatile existente ale datelor deschise vor continua sa ramana aceleasi ca parte a abonamentului organizatiei voastre ArcGIS Online.

WAvem incredere ca aceste actualizari vor sprijini nevoile tale pe masura ce vei continua sa creezi si sa distribui harti impresionante. Pentru o lista completa a actualizarilor din iunie, vizitati pagina de asistenta ArcGIS Online si blog-ul ArcGIS.