Lumea noastra este 3D

Obtine o noua perspectiva a datelor prin vizualizarea lor in 3D. Foloseste capabilitatile 3D GIS pentru a aborda probleme care nu pot fi abordate intr-un context 2D.

“Universitatea din Rochester a facut o investitie majora in tehnologia Esri 3D GIS si a inceput sa construiasca un campus virtual 3D care nu doar modeleaza mediul construit existent, ci priveste si in viitor. ”

Universitatea din Rochester


Vizualizeaza datele tale in 3D pentru o mai buna intelegere

Vizualizeaza datele tale in 3D pentru o mai buna intelegere

Evalueaza impactul visual al cladirilor propuse pe orizontul panoramic al orasului sau evaluati vizibilitatea si siguranta culoarelor de zbor. Investigheaza relatiile dintre caracteristicile 3D deaspra si dedesubtul terenului.


Conduct 3D Analysis to Get the Right Answers

Realizeaza analize 3D pentru a obtine raspunsurile potrivite

Traim intr-o lume 3D iar la multe intrebari spatiale se poate raspunde doar in 3D. ArcGIS 3D Analyst vine cu instrumente de analiza 3D care va ajuta sa determinati nivelul, panta sau elevatia unei regiuni; dimensiunile unei umbre create de o cladire propusa pentru constructive; geologia de sub o anumita zona.


3D-Enable Your Geographic Data for the Complete Picture

Transformati datele in 3D pentru o imagine geografica completa

Genereaza rapid master planuri 3D, publica si partajeaza scenele 3D cu organizatia sau cu publicul. Ideile tale pot fi transmise mult mai eficient in 3D.


Distribuie munca ta pe web

Utilizeaza ArcGIS 3D Analyst for Server pentru a partaja modelele si instrumentele 3D Analyst pe aplicatii desktop, mobile si web

ArcGIS 3D Analyst este inclus numai in ArcGIS Enterprise Advanced.

Solicita o versiune de evaluare gratuita.

Trial →