Caracteristici

Create 3D Data

Creaza date 3D

Foloseste seturile de date 2D proprii pentru a crea scenario 3D ce pot fi stocate, vizualizate si editate in 2D sau 3D. Poti folosi atribute, cum ar fi elevatia, pentru a afisa datele la o inaltime reala sau poti extruda datele in functie de acestea. De asemenea, poti consuma pachete de reguli care au fost create in aplicatia de modelare Esri, CityEngine.


Visualize Your Data in 3D

Vizualizeaza datele in 3D

Vizualizand si interactionand cu datele geospatiale in 3D permite intelegerea unor fenomene ce nu pot fi observate in 2D. Vizualizeaza date raster, date vectoriale si date LiDAR pentru functii si caracteristici 3D, teren, suprafete si vederi volumetrice.


Manage Your Data

Gestioneaza Datele

Pastreaza datele 3D intr-un context 3D. Toate optiunile standard de editare ArcMap—anulare, refacere, editare sabloane etc.—sunt acceptate, la fel si mediul clasic de alipire.

Editarea on-the-fly va permite sa explorati diferite scenarii, astfel conceptele pot fi vizionate rapid in 3D, evaluate si imbunatatite


Analyze Your Data in 3D

Analizeaza datele in 3D

Analizeaza datele GIS intr-un mediu real 3D pentru a economisi timp si costuri valoroase. Instrumentele de geoprocesare iti ofera posibilitatea de a efectura analize complexe de suprafata, volumetrie, si analize de vizibilitate ce pot fi temporale.


Share Your Projects

Partajeaza proiectele tale

Ajuta factorii de decizie si de influenta sa inteleaga mai bine munca ta partajand-o intr-o perspectiva 3D reala.

  • Captureaza imagini de ecran HD si partajeaza-le, trimite-le prin e-mail sau printeaza-le pentru anumite prezentari
  • Exporta animatii video.
  • Partajeaza in ArcGIS Online, pe site-ul propriu pentru acces public sau pe alte resurse web.

Solicita o versiune de evaluare gratuita.

Trial →