Asigurati calitatea datelor voastre

Indiferent daca gestionati resurse pentru o natiune sau pentru o facilitate a unei comunitati locale, doriti sa va asigurati ca datele voastre nu contin erori. Cu ArcGIS Data Reviewer puteti stabili calitatea datelor ca fiind o componenta a strategiei de gestionare a datelor.

“Acum putem efectua sarcini coerente QA / QC si putem sa pastram datele noastre in top dupa ce am facut investitia in timp.”

Daniel Hewitt—Specialist GIS, Orasul Woodland


Lower Operations Cost

Cost redus al operatiunilor

Scrieti ucod sau utilizati o aplicatie personalizata pentru a gasi erori in datele voastre? Eliminati costul de mentinere a codului/aplicatiei utilizand verificari out-of the box. Aceste verificari pot identifica rapid o varietate de probleme, cum ar fi integritatea obiectelor spatiale, completitudinea atributelor, relatiile spatiale si continutul metadatelor.


Achieve Consistent Quality Control

Obtineti un control consistent al calitatii

Asigurati-va ca baza de date sursa este de inalta calitate prin gasirea, inregistrarea si urmarirea automata a informatiilor despre obiectele spatiale care nu indeplinesc anumite specificatii. Implementati un proces de revizuire a datelor la nivel de organizatie prin distribuirea regulilor de afaceri privind calitatea datelor intre echipe sau contractori.


Save Time

Economisi timp

Cresteti eficienta prin folosirea verificarilor configurabile pentru a valida automat datele si fluxurile de lucru, pentru a va asigura ca toate rezultatele privind calitatea datelor sunt corect abordate. Eliberati resursele prin planificarea sarcinilor de validare pentru a rula la anumite date si ore, permitand personalului sa lucreze la alte sarcini prioritare.


Retain Organization Knowledge

Pastreaza cunostintele organizatiei

Cele mai bune practici ale organizatiei voastre sunt stocate sub forma de documente sau sunt in mintea expertilor din domeniu? Pastrati aceste cunostinte in organizatia voastre prin introducerea celor mai bune practici in verificari preconfigurate si asigurati-va ca respecta cerintele specifice industriei si organizatiei voastre.


Increase Transparency

Cresterea transparentei

Obtineti o perspectiva asupra sursei si a cauzelor calitatii slabe a datelor utilizand statistici capturate automat. Utilizati rapoarte si tablouri de comanda pentru a monitoriza starea de sanatate a datelor si pentru a identifica trend-ul eroarilor, si pentru a informa utilizatorii cu privire la problemele legate de calitat a datelor.


Distribuiti-va munca pe web

Utilizati ArcGIS Data Reviewer for Server pentru a extinde colaborarea in procesul de management al calitatii datelor intr-o comunitate larga de utilizatori din mediul desktop, mobil si al aplicatiilor web.

ArcGIS Data Reviewer for Server este disponibil pe Windows numai pentru ArcGIS Enterprise Advanced si ArcGIS Enterprise Standard.

Solicita o versiune de evaluare gratuita.

Trial →