Caracteristici


Automate Detection

Automatizati detectarea

Profitati de mai mult de 40 de reguli de validare out-of-the-box pentru a detecta automat erorile din datele voastre. Puteti configura aceste verificari pentru a indeplini cerintele unice de afaceri ale industriei sau organizatiei voastre, fara a scrie cod personalizat.


Improve Visual Review

Imbunatatiti corectarea vizuala a datelor

Nu toate erorile din datele voastre pot fi detectate utilizand metode automatizate. Data reviewer ofera instrumente de examinare vizuala usor de utilizat pentru a identifica obiectele spatiale lipsa sau care nu sunt amplasate unde trebuie, atribuite asociate in mod necorespunzator obiectelor spatiale si alte erori care nu pot fi detectate automat.


Track and Communicate Data Quality

Urmariti si comunicati calitatea datelor

Comunicarea calitatii datelor utilizata in luarea deciziilor prin intermediul rapoartelor automate si / sau a tablourilor de comanda analitice bazate pe web, reduce riscul si imbunatateste rezultatele. Urmarirea si monitorizarea starii de "sanatatate" a datelor voastre demonstreaza gestionarea eficienta a datelor prin asigurarea rezolvarii erorilor. Tabelul Reviewer este interfata pentru accesarea, urmarirea si gestionarea anomaliilor pe tot parcursul ciclului lor de viata. Daca faceti clic pur si simplu, pe o inregistrare din tabel, obiectul spatial poate fi corectat sau analizat in continuare. Odata ce analiza datelor a luat sfarsit, instrumentele de raportare pot fi utilizate pentru a comunica calitatea datelor, partilor interesate.


Integrate QC into Business Processes

Integrati QC in procesele de afaceri

Data reviewer integreaza diferitele activitati care ofera suporta pentru un proces cuprinzator de control al calitatii datelor, cum ar fi efectuarea de verificari automate intr-un mod interactiv si ca proces recurent, in rutina voastra zilnica. Acest lucru asigura ca rezultatul muncii voastre, fie ca este vorba de harti tiparite sau servicii web, respecta nivelul definit de calitate..

Solicita o versiune de evaluare gratuita.

Trial →