Standardizeaza-ti procesele de business

ArcGIS Workflow Manager extinde capabilitatile ArcGIS Desktop oferind un sistem de management centralizat al task-urilor si al procedurilor de monitorizare, pentru a-ti simplifica fluxurile de lucru zilnice. Salveaza timp si imbunatateste eficienta implementarilor GIS prin adoptarea fluxurilor de lucru standardizate si repetabile in intreaga organizatie.

“ArcGIS Workflow Manager ne permite sa cartografiem toate procesele de inventariere. De asemenea, ne ajuta sa constientizam procesele de lucru pe care trebuie sa le adaugam, precum si pe cele care nu mai sunt necesare. Intregul proces este documentat si transparent.”

Wolfgang Fischer, Director de dezvoltare GIS la Hessen-Forst


Simplify Geospatial Data Management

Simplificarea managementului datelor spatiale

Workflow Manager permite gestionarea task-urilor complexe pe un geodatabase precum accesarea datelor, crearea si administrarea versiunilor, arhivare backend, prin integrarea instrumentelor de geoprocesare pentru geodatabase. Acest lucru asigura ca persoana potrivita lucreaza la datele corecte, la momentul potrivit.


Ensure Accountability

Asigurarea monitorizarii

Monitorizeaza automat modificarile din baza de date si log-urile de activitate, oferind managerilor si partilor interesate un raport in timp real al resurselor organizatiei. Trimiterea notificarilor in etapele cheie din cadrul fluxurilor de lucru asigura ca feedback-ul este furnizat in timp real.


Integrate Other Applications

Integrarea altor aplicatii

Workflow Manager iti permite sa creezi si sa documentezi atat task-urile GIS cat si pe cele non-GIS, fiind o solutie unica pentru toate nevoile de management al task-urilor. De exemplu, poti deschide un document ArcMap predefinit, fisiere executabile, instrumente de geoprocesare, adrese URL sau aplicatii personalizate


Partajeaza-ti munca pe internet

Utilizeaza ArcGIS Workflow Manager pentru Server pentru a organiza, centraliza si standardiza fluxurile de lucru ale proiectelor de desktop, mobile si aplicatii web, folosind servicii web.

ArcGIS Workflow Manager for Server este disponibil pentru Windows doar pentru ArcGIS Enterprise Advanced si ArcGIS Enterprise Standard.

Solicita o versiune de evaluare gratuita.

Trial →