Caracteristici

Quickly Author Workflows

Creeaza rapid fluxuri de lucru

Ati utilizat model builder pentru a crea modele de geoprocesare? Workflow Manager ofera o modalitate similara si usor de utilizat de a defini fluxurile de lucru. Formele de culori diferite reprezinta activitati diferite, cum ar fi punctele de decizie si sarcinile automatizate / neautomatizate. Membrii din organizatie pot obtine o imagine rapida a statusului unui anumit task.


Automate Tasks and Processes

Automatizeaza task-urile si procesele

Pasii din fluxul de lucru pot fi configurati pentru a automatiza task-uri cum ar fi executarea de scripturi, SQL sau cod personalizat, ca parte a fluxurilor de lucru. Prin automatizarea acestor procese poti controla calitatea produsului final, prin aplicarea standardelor.


Integrate with GIS

Integrarea cu GIS

Workflow Manager se integreaza perfect cu ArcMap. Poti deschide un document ArcMap predefinit cu straturi tematice si elemente de context cum ar fi scara, legenda, titlu si sa indici o anumita versiune de geodatabase. Editorii pot vizualiza cu usurinta aria geografica in care trebuie sa editeze, impiedicandu-i sa faca editari in afara zonei de interes. Task assistant ofera utilizatorilor ArcMap indicatii specifice pentru a-si desfasura activitatea in timp ce lucreaza in ArcMap.


Integrate Scripts and Models

Integrarea scripturilor si a modelelor

Ai modele de geoprocesare care trebuie executate ca parte din fluxul de lucru? Poti crea un pas in Workflow Manager care sa faca acest lucru. Pasii din Workflow Manager pot de asemenea sa ruleze scripturi python si instrumente de script.


Get Notified

Fii notificat

Notificarile pot fi trimise atunci cand un task este finalizat, sau este creata o noua cerinta, sau un anumit pas in fluxul de lucru este executat/atins. In acest fel, poti primi alerte la punctele-cheie din fluxul de lucru.


Centralize Document Management

Management centralizat al documentelor

Adauga atasamente legate de un anumit task intr-o locatie centrala pentru toate partile interesate. Ai posibilitatea sa le incorporezi in baza de date sau pur si simplu sa utilizezi link-uri catre sistemele existente de gestionare a documentelor.


Access Job Information Anywhere

Acceseaza de oriunde informatia despre task-uri

Folosind API-ul REST inclus poti crea task-uri, executa fluxuri de lucru, actualiza statusul unui task, sa atribui task-uri resurselor, sa actualizezi alte documente justificative, cum ar fi atasamente, si sa accesezi informatii legate de task-uri pe orice dispozitiv compatibil web.


Enhance Job Allocation

Sporiti alocarea task-urilor

Atribuie automat pasi sau directioneaza un flux de lucru pe baza rolului unui utilizator. Poti avea anumiti pasi in cadrul fluxului de lucru axati pe un anumit grup din organizatia ta. De asemenea, personalul cu o varietate de abilitati poate lucra pe acelasi task, imbuntatind astfel productivitatea.


Tools for Developers

Instrumente pentru dezvoltatori

Ai o cerinta unica ? Poti crea componente care sa satisfaca nevoile out-of-the-box si pe cele personalizate, utilizand oricare dintre API-urile disponibile: NET, JavaScript, Flex si Silverlight.


Solicita o versiune de evaluare gratuita.

Trial →