Beneficiaza de eficienta rutarii

ArcGIS Network Analyst furnizeaza instrumente de analiza spatiala bazate pe retele de transport pentru rezolvarea problemelor complexe de rutare. Utilizeaza un model de date configurabil de retea de transport, permitand organizatiilor sa reprezinte cu exactitate cerintele particulare fiecarei retele. Iti da posibilitatea sa planifici rute pentru o flota de vehicule, sa calculezi timpii de deplasare, sa localizezi obiective si sa rezolvi alte probleme legate de retea.

“Accesul la platforma GIS asigura ca toti cei din organizatie sunt la aceeasi pagina, lucru care permite sa facem mai mult cu mai putin: mai putine hartii, mai putine intrari de date dublate, mai putin condus, mai putin combustibil, mai putina confuzie, mai putine contradictii, si asa mai departe.”

Scheid Vineyards


Gain Efficiency

Fii eficient

Reducand distanta parcursa, economisesti timp, combustibil, si conduci mai putin. Redu uzura vehiculului tau.


Increase Organizational Intelligence

Creste eficienta organizatiei tale

Instrumentele din Network Analyst permit membrilor organizatiilor sa afle informatii si sa ia decizii de afaceri mai bune pe baza lor.


Mobile & Route Monitoring

Monitorizeaza rute si dispozitive mobile

Trimite rute si indicatii de navigare direct catre dipozitivele mobile din teren. Comunicarea planului tau este simplificata.


Improve Customer Service

Imbunatateste relatiile cu clientii

Ofera informatii precise legate de intervalele de timp necesare serviciilor furnizate si pierde mai putine intalniri.


Follow Your Existing Workflow

Foloseste propriul flux de lucru

Ofera o valoare adaugata fluxului tau de lucru curent cu acces deschis la informatii si comunicare pe tot parcursul procesului: planificare, gestionare si executare.


Model Your Operational Rules

Modeleaza regulile operationale

Vei putea defini ordinea, conducatorul auto, vehiculul, precum si alte constrangeri sau cerinte esentiale pentru modul in care functioneaza organizatia.


Spatially Enable Your Operations

Localizeaza operatiunile

Poti vizualiza datele tale pentru a vedea ce se intampla. Utilizeaza o singura platforma care se integreaza direct cu sistemele de afaceri existente.


Distribuie munca ta pe Web

Utilizeaza ArcGIS Network Analyst for Server pentru a distribui instrumentele si modelele Network Analyst intr-o serie de aplicatii enterprise pentru a imbunatati productivitatea si a spori capacitatea de analiza a datelor din organizatia ta.

ArcGIS Network Analyst for Server este inclus in ArcGIS Enterprise Advanced si disponibil pentru ArcGIS Enterprise Standard.

Solicita o versiune de evaluare gratuita.

Trial →