Caracteristici

Rute optimizate

Gaseste cea mai rapida, cea mai scurta sau chiar cea mai pitoreasca ruta, in functie de ceea ce e important pentru tine. Rutele pot acumula orice numar de valori de cost, cum ar fi distanta, timpul, panta sau alte atribute cuantificabile. Pentru doua sau ma multe locatii de oprire, identifica cea mai buna succedere a lor.


Gaseste cele mai apropiate facilitati

Calculeaza costul deplasarii intre incidente si facilitati pentru a determina distanta dintre ele. Specifica cate facilitati trebuie identificate, directia de deplasare, precum si alte constrangeri, cum ar fi pragurile de cautare.


Rezolva problemele de rutare pentru o flota de vehicule

Avand in vedere un set de locatii de lucru si o flota de vehicule, stabileste ce opriri ar trebui sa fie deservite de fiecare ruta si in ce ordine. Solutia minimizeaza costul general de operare pentru intreaga flota, luand in considerare normele de afaceri pe care le definesti.


Efectueaza alocarea locatiilor

Instrumentul de localizare al locatiei identifica cea mai buna locatie pentru dvs. O locatie corecta, mentine costurile reduse si accesibilitatea ridicata, pentru maximizarea profitului si a serviciilor de inalta calitate. Analiza ia in considerare facilitatile care furnizeaza bunuri si servicii si unde se consuma acele bunuri si servicii.


Genereaza zone de servicii

O zona de servicii de retea este o regiune care poate fi accesata dintr-o locatie intr-un anumit timp sau distanta de calatorie. Dupa crearea zonelor de servicii, le poti utiliza pentru a identifica suprafata, cate persoane sau ce alte resurse se afla in vecinatate sau regiune.


Creaza matrici de tip origine – destinatie.

Matricea de cost pentru destinatia de origine produce o masa distantata, cu traiectorii cu cele mai mici costuri de-a lungul retelei, de la multe origini la mai multe destinatii. Valorile costurilor reflecta distanta retelei, nu distanta liniara.