Raspunde la intrebari complexe

ArcGIS Spatial Analyst mareste capabilitatile ArcGIS Pro prin adaugarea unei game largi de instrumente de modelare si analiza spatiala. Il poti utiliza pentru a rezolva probleme complexe, cum ar fi gasirea locatiei optime pentru un nou magazin de vanzare cu amanuntul, sau determinarea celei mai durabile zone pentru o clasa de vegetatie.


Find Suitable Locations

Gaseste locatiile potrivite

Indiferent daca incerci sa determini o locatie ideala pentru operatiuni, sau incerci sa eviti locatiile nepotrivite, sustine-ti deciziile alegerii locatiei prin analiza. Spatial Analyst rezolva provocarea de a lua in considerare factori multipli care afecteaza potrivirea si gasirea locatiilor care indeplinesc criteriile tale, chiar daca acestea sunt intr-o continua schimbare.


Manage Risk

Gestioneaza riscul

Gestionarea riscului necesita cunoasterea riscurilor. Factorii de risc cum ar fi panta la sol, aspectul, stabilitatea, incarcarea combustibila forestiera, inundatii de coasta si multe altele, pot fi modelate cu Spatial Analyst, pentru a intelege riscul asupra zonei tale de studiu, astfel incat sa poti veni cu planul adecvat de atenuare.


Visualize Patterns

Vizualizeaza modele

Cel mai bun predictor este deseori trecutul recent – plus locatia. De exemplu, incidentele de criminalitate, in care dinamica fizica si societala sunt analizate pentru a dezvalui tiparele in timp si spatiu, informeaza cel mai eficient autoritatile legii si administratia orasului.


Model Cost

Costul modelului

Cumparatorii online stiu ca dimensiunea, greutatea si distanta se adauga la cost. In functie de industrie, factori precum terenul, timpii de asteptare, sau obstacolele fizice, pot contribui la costul tau. Spatial Analyst iti permite sa anticipezi si sa analizezi costurile, pentru a optimiza activitatile, utilizand orice combinatie de factori.


ArcGIS Spatial Analyst este de asemenea disponibil ca extensie pentru ArcGIS Engine.


Partajeaza-ti munca pe Web

Utilizeaza ArcGIS Spatial Analyst for Server pentru a distribui instrumentele si modelele Spatial Analyst in aplicatii enterprise repetitive, pentru a imbunatati productivitatea si a spori capacitatea de analiza a datelor din cadrul organizatiei tale.

ArcGIS Spatial Analyst for Server este inclus in ArcGIS Enterprise Advanced si este disponibil pentru ArcGIS Enterprise Standard

Inregistreaza-te pentru o versiune gratuita.

21 de zile de evaluare gratuita →