Ce este nou in ArcGIS

Noua versiune ArcGIS ofera capabilitati noi de vizualizare, pregatire mai buna pentru implementarea in intreprinderi si aplicatii noi incredibile.

Utilizatorii ArcGIS Pro pot sa creeze si sa partajeze vector tile-uri si scene 3D locale cu ArcGIS Online si Portal for ArcGIS.

Urmariti video-ul

ArcGIS for Server ofera utilizatorilor modalitati usoare de implementare a disponibilitatii inalte si a recuperarii in caz de dezastru, cu scopul de a asigura mai bine continuitatea afacerii.ArcGIS Pro reinventeaza GIS-ul la nivel de desktop

Creati harti frumoase atat in mediul 2D cat si 3D, lucrati cu display-uri si layout-uri multiple, creati cu usurinta task-uri si fluxurile de lucru, efectuati analize spatiale si partajati informatiile in cadrul organizatiei dumneavoastra. ArcGIS Pro este o aplicatie pe 64-biti si este principala aplicatie utilizata de profesionistii GIS.

Urmariti video-ul


Creati si partajati harti si layere de tip vector tile

Hartile de tip vector tile arata extraordinar pe un display cu rezolutie mare si sunt usor de creat si actualizat. Puteti sa personalizati modul in care vreti sa arate hartile si layer-ele de tip vector tile prin simpla editare a style-ului. Cu ArcGIS Pro 1.2 puteti sa creati si sa configurati vector tile-urile, apoi sa arhivati continutul in pachete de vector tile-uri si sa le incarcati pe ArcGIS Online sau Portal for ArcGIS.

Creati harti frumoase, interactive


Scene 3D in proiectie locala

Acum puteti utiliza ArcGIS Pro pentru a crea scene locale 3D pe care puteti sa le partajati in ArcGIS Online sau Portal for ArcGIS. Scenele locale va ofera posibilitatea sa afisati layer-ele intr-un sistem de coordonate proiectat si se preteaza perfect pentru afisarea informatiilor la scara mare, de exemplu: campusul universitar sau o suburbie a unui oras.

Analizati, vizualizati si comunicati informatia in hartile 3D


Analiza disponibila in Portal for ArcGIS

Setul de instrumente analitice, disponibil pana acum doar in viewer-ul de harta ArcGIS Online este inclus in Portal for ArcGIS. Utilizatorii care au implementat un web GIS (Portal for ArcGIS, ArcGIS Sever si ArcGIS Data Store) pot efectua functii analitice, cum ar fi indentificarea hot-spot-urilor, cautarea locatiilor, rutare sau accesarea unui geodatabase).

Mai multe despre instrumentele analitice


Portal for ArcGIS ofera disponibilitate inalta

ArcGIS 10.4 oferă o cale mai usoara catre obținerea de instalari cu disponibilitate inalta ce contribuie la o performanță sustinuta, dezvoltarea redundantei punctelor critice si minimizarea timpului de indisponibilitate. De asemenea, va ofera posibilitatea de a depista avariile din sistem. Acest model simplificat de implementare, impreuna cu un nou instrument dedicat recuperarii in caz de dezastru, imbunatateste durabilitatea Portal for ArcGIS, a sitului ArcGIS Server si a ArcGIS Data Store in cadrul organizatiei.

ArcGIS ruleaza in propria infrastructura


Aplicatii noi imbunatatile

ArcGIS 10.4 vine cu aplicatii noi care va ajuta sa luati decizii inteligente, mult mai rapid, sa maximizati eficienta in teren si sa partajati informatia in cadrul comunitatii in care lucrati. De exemplu, utilizati Drone2Map (beta) pentru a crea un nor de puncte 3D.

Aplicatii pentru toti utilizatorii!