Informatii plan de abonament ArcGIS Online

Aveti nevoie de ArcGIS in organizatia dumneavoastra?

ArcGIS for Server va ajuta sa utilizati ArcGIS in propria infrastructura. Pentru mai multe informatii sunati-ne la 021 233 90 86.

Vreti sa faceti mai mult?

Puteti include ArcGIS for Desktop pentru creare profesionala de harti. Include ArcGIS Pro, o aplicatie care va permite sa vizualizati, sa analizati si sa partajati date atat in 2D cat si in 3D.


Intrebari

Pot sa adaug mai multi utilizatori la abonament?

Adaugati oricand mai multi utilizatori la abonamentul dumneavoastra. Utilizatorii denumiti suplimentari pot fi achizitionati in pachete de cate 5. Pentru mai multe informatii sunati-ne la 021 233 90 86.

Creditele pentru servicii expira?

Creditele pentru servicii, incluse in subscriptie, expira la finalul termenului subscriptiei (12 luni). Creditele adaugate la abonament sunt valabile timp de doi ani daca si abonamentul ramane activ.

Asistenta tehnica

Asistenta tehnica este inclusa in abonament. Citi mai multe despre ArcGIS Online Service-Level Agreement aici.

Cum adaug credite suplimentare la abonament?

Adaugati oricand credite suplimentare pentru servicii la abonamentul dumneavoastra Creditele suplimentare pot fi achizitionate in blocuri de 1.000. Creditele adaugate la abonament sunt valabile timp de doi ani daca si abonamentul ramane activ. Pentru mai multe informatii sunati-ne la 021 233 90 86.

Aveti planuri speciale pentru organizatii non-profit (ONG-uri), organizatii neguvernamentale si K-12?

Sunt disponibile planuri speciale pentru organizatii non-profit (ONG-uri), organizatii neguvernamentale si K-12, institutii vocationale si institutii de invatamant superior. Pentru mai multe informatii sunati-ne la 021 233 90 86.