Esri CityEngine

Transformati datele GIS 2D in modele urbane inteligente 3D.

30 de zile - evaluare gratuita →

Proiectarea oraselor inteligente

Esri CityEngine contribuie la imbunatatirea actiunilor de planificare urbana, arhitectura si proiectare. Utilizand capabilitatile de vizualizare 3D puteti analiza relatia dintre diversele proiecte urbane, evalua fezabilitatea acestora si planifica implementarea lor. CityEngine va ajuta sa luati decizii de calitate in beneficiul comunitatii, pe termen lung.


Vizualizati video: Build Smart 3D Cities

“Turning Zoning laws with CityEngine into vivid three dimensional visualizations, is drastically changing the way we understand and plan our sustainable future environments.”

Niels Lehmann, Urban Synergy Group


Creati scenarii flexibile mult mai rapid

Comparati si analizati propunerile de noi constructii din mai multe unghiuri. Vedeti in ce masura se integreaza in viziunea globala asupra design-ului urban al orasului. Creati atatea scenarii cat aveti nevoie si adaugati modificari. Astfel veti economisi timp si bani.


Creati elemente de context reale

Vizualizati in ce masura o constructie noua afecteaza campul vizual, creeaza umbre sau reflecta caldura. Realizarea unei vizualizari virtuale 3D cat mai aproape de realitate in faza de proiectare, va va ajuta sa evitati greseli costisitoare in faza de executie.


Partajati modelul urban creat

Publicati online modelul dumneavoastra 3D. Alti utilizatori pot interactiona cu el, pot intelege logica pe care ati adoptat-o in planificare si pot participa la imbunatatirea calitatii mediului urban in comunitatea din care fac parte.

Inregistrati-va pentru versiunea de evaluare.

30 de zile - evaluare gratuita →