Esri Maps for
IBM Cognos

Un Business Intelligence mai bun.

Contactati-ne →

Imbunatatiti solutiile de Business Intelligence cu Location Analytics

Esti Maps for IBM Cognos va ridica BI-ul dumneavoastra la un nou nivel. Integrati in mod usor harti smart cu aplicatiile dumneavoastra BI pentru rapoarte mai detaliate. Vizualizandu-va datele de tip "intelligence" si aplicand Location Analytics, adaugati valoare procesului dumneavoastra de luare a deciziilor. Oferiti organizatiei dumneavoastra ceea ce are nevoie pentru a dobandi perspective de afaceri fara precedent.

"„Fie ca e vorba de a gasi coltul de strada care trebuie, centru de putere, piata sau zona de afaceri, locatia este o cheie fundamentala pentru succes pentru orice comerciant, restaurant sau afacere de servicii.”

Greg Katz, Director de Inovatie si Tehnologie,
The Shopping Center Group


Ce poate face locatia pentru dumneavoastra

Faceti legatura intre metric si locatie cu Esti Maps for IBM Cognos. Acum va puteti imbunatati rapoartele cu harti personalizate, interactive si inteligente. Profitati in mod facil de location analytics si date imbogatite spatial pentru a rezolva probleme. Partajati rezultatele dumneavoastra folosind harti web pentru dashboard-ul dumneavoastra. Exista foarte multe lucruri pe care le puteti face cand incepeti sa utilizati locatia.

Descoperiti tipare ascunse

Vizualizand datele dumneavoastra pe o harta va permite sa vizualizati tipare pe care diagramele si graficele nu le pot afisa. Nu este nevoie sa fiti expert. Daca puteti crea un grafic, puteti crea o harta si face noi descoperiri zilnic.

Dobanditi perspective noi

Punand datele dumneavoastra pe o harta este usor, dar este doar primul pas. Combinati-le cu harti Esri gata de utilizat, incluzand date demografice, date cu privire la cheltuielile consumatorilor, stilul de viata si date business, pentru a dobandi o noua perspectiva asupra clientilor si bunurilor dumneavoastra.

Luati decizii mai bune

Puteti face mai mult decat sa creati harti simple. Cu o gama larga de instrumente analitice, puteti pune noi intrebari si sa primiti raspunsuri mai bune cand aveti un context geografic. Adaugati informatii imbogatite spatial datelor dumneavoastre pentru a lua decizii mai bune.

Investigati mai adanc datele

Intelegeti mai bine cartarea unor cantitati mari de date. Folositi agregarea dinamica de puncte sau heat-map-uri pentru a vedea mai usor concentratii de date sau pentru a agrega date legate de anumite adrese la zone specifice, cum ar fi coduri postale si propriile dumneavoastra regiuni si teritorii.

Proiectat pentru dumneavoastra

Esti Maps for IBM Cognos se integreaza perfect in fluxuri de lucru de zi cu zi fara a fi nevoie de codare personalizata. Hartile dumneavoastra se conecteaza usor la specificatiile de raport si magazine de continut de la IBM Cognos.

Construit la nivel de organizatie

Esti Maps for IBM Cognos ofera integrare rapida si usoara a platformei Esri ArcGIS in IBM Cognos. ArcGIS va permite sa creati si sa partajati informatii geografice si instrumente cu oricine folosind harti online inteligente si aplicatii folositoare.

Nu aveti o strategie de Location Analytics?

Contactati-ne →