Conferinta internationala a utilizatorilor Esri

Unul din principalele beneficii ale programului de mentenanta software Esri este posibilitatea de a va inscrie la Conferinta internationala a utilizatorilor Esri.
Conferinta internationala a utilizatorilor Esri este o excelenta ocazie de a impartasi experiente in cadrul comunitatii de utilizatori GIS si de a afla cele mai noi informatii direct de la staff-ul Esri.

In cadrul conferintei veti putea sa:

  • Va intalniti cu alti utilizatori si faceti schimb de cunostinte si experiente.
  • Luati parte la sesiunile tehnice si la prezentarile sustinute de diferiti utilizatori in ceea ce priveste modul de utilizare a software-ului ArcGIS si a altor software Esri.
  • Aflati mai multe despre progresul tehnologiei Esri.
  • Discutati direct cu staff-ul Esri, avand astfel posibilitata de a pune intrebari si de a oferi sugestii cu privire la modul in care Esri poate imbunatati software-ul pentru a raspunde cerintelor dumneavostra.

Majoritatea produselor software Esri aflate in programul de mentenanta includ posibilitatea de a va inregistra la Conferinta internationala a utilizatorilor Esri.

Informatii suplimentare referitoare la inregistrarea gratuita la Conferinta utilizatorilor veti gasi in descrierea completa a programului de mentenanta software Esri.

Inscrieti-va acum →