Explorati deschis.

(Indiciu, cu Esri posibilitatile sunt nesfarsite.)

Esri ofera suport pentru diferitele modalitati de explorare folosind Open Data, Open Standards, Open Source si Open Community. Proiectat pentru flexibilitate, ArcGIS face continutul usor de inteles, usor de personalizat, de partajat si, in acelasi timp, permite contactul cu oameni din aceleasi domenii de activitate.

Date Deschise

Stimulati inovatia

ArcGIS Online va ofera posibilitatea sa partajarati datele si sa descoperiti datele deschise create de utilizatori din intreaga lume. Descoperiti, explorati și reutilizati continutul oricand doriti.

Click for more details
Go →

Partajati cu toata lumea

Aveti la dispozitie cateva minute? Pentru ca acesta este timpul de care aveti nevoie pentru a personaliza website-ul dumneavoastra cu functionalitatile Open Data din ArcGIS Online.

Click for more details
Go →
Click for more details
Go →

Standarde deschise

Interoperabilitatea va permite sa utilizati aplicatiile care se potrivesc cerintelor dumneavoastra, in timp ce puteti colabora cu restul comunitatii online. Aflati mai multe informatii despre utilizarea si crearea de continut prin intermediul standardelor deschise, cum ar fi OCC.

Open Source

Aveti o idee pentru o aplicatie?

Explorati codul sursa care va ofera posibilitatea sa creati si sa personalizati aplicatii care sa se potriveasca cerintelor dumneavoastra. Integrarea cu platforma noastra va ofera posibilitatea sa va concentrati pe aplicatia pe care vreti sa o creati, bazandu-va pe noi pentru restul.


Click for more details
Go →

Esri este acum pe GitHub

Cautati codul sursa si construiti rapid folosind platforma ArcGIS. Analizati exemple, sabloane, viewer-e de harta si solutii, construite intr-o varietate de limbaje de programare si API-uri.


Click for more details
Go →

Comunitate

Open Community
Go →

Forum

Open Community
Go →

Blog

Open Community
Go →

GeoDev Meetups

Open Community
Go →

Portal

Open Community
Go →

DevSummit

Open Community
Go →

Comunitate

Totul se invarte in jurul oamenilor

Comunitatea GIS este alcatuita din oameni pasionati si dornici de a lucra impreuna pentru a rezolva unele din cele mai importante probleme ale lumii. Alaturati-va discutiilor online si impartasiti experientele si ideile dumneavoastra cu ceilalti.