Caracteristicile GIS-ului

Intelegeti lumea din jurul nostru

Software-ul GIS este proiectat pentru a crea, administra, analiza si afisa toate informatiile geografice de referinta.

GIS-ul ne permite vizualizarea, intelegerea, interogarea si interpretarea lumii din punct de vedere geografic, in moduri care dezvaluie relatii, modele si tendinte ale acesteia in forma unor harti, rapoarte de tip glob si diagrame.

Software-ul GIS va ajuta sa raspundeti la intrebari si sa rezolvati probleme, vizualizand datele dumnevoastra intr-un mod care este usor de inteles si de partajat prin intermediul hartilor!


Cum functioneaza GIS-ul?

Un proces simplu care consta in 5 pasi va permite sa aplicati GIS-ul in orice afacere sau problema organizationala care necesita luarea unei decizii din punct de vedere geografic.

Intrebati

Ask

Care este problema pe care incercati s-o rezolvati si unde este localizata? Incadrarea intrebarii va va ajuta sa decideti ce anume doriti sa analizati si sa stabiliti modul in care veti expune rezultatele obtinute.

Achizitionati

Acquire

Mai departe, va trebui sa obtineti datele necesare derularii si finalizarii proiectului dumneavoastra. Tipul de date si scopul geografic al proiectului dumneavoastra vor ajuta sa directionati metodele de colectare a datelor si analizele propuse.

Examinati

Examine

Veti sti cu siguranta ca datele obtinute sunt potrivite studiului dumneavoastra numai dupa o examinare minutioasa a acestora. Acest lucru presupune examinarea modului in care au fost organizate si corectate datele si stabilirea sursei de unde au fost achizitionate.

Analizati

Analyze

Analiza geografica este capabilitatea cea mai puternica a GIS-ului. In functie de proiect, exista o multitudine de moduri de a analiza datele dumneavoastra. Instrumentele de modelare GIS conduc la obtinerea facila a oricaror modificari in date si la crearea unui nou produs.

Actionati

Act

Rezultatele analizelor dumneavoastra pot fi partajate prin intermediul rapoartelor, hartilor, tabelelor si diagramelor si distribuite in format digital pe web sau pe o anumita retea. In timp ce dumneavoastra va trebui sa hotarati care este metoda cea mai buna pentru prezentarea analizelor obtinute, va facilita adaptarea rezultatelor la diferitele tipuri de public.


Try it Yourself!