Mai mult decat harti. Continutul ArcGIS este spatial

ArcGIS va oferta o gama variata de informatii geospatiale actualizate ce pot fi utilizate direct in aplicatiile dumneavoastra si, nu in ultimul rand, cu o acoperire la nivel mondial.

Harti de fundal   |    Date demografice   |    Imagini satelitare   |   Date Esri Romania

 

Harti de fundal, harti de referinta si harti tematice

Puneti-va in valoare datele cu ajutorul unor harti expresive si de inalta calitate. Accesati-le in mai multe moduri:

Harti si straturi de harta
ArcGIS Online va ofera acces la harti de fundal, de referinta si la harti tematice, cum ar fi cele ce contin informatii despre trafic si navigatie.

In cadrul retelei locale
Data Appliance for ArcGIS va oferta harti de fundal similare ArcGIS Online dar care sunt livrate pe un echipament de stocare in retea astfel incat sa-l puteti conecta direct la infrastructura IT locala.

DVD 
StreetMap Premium for ArcGIS va ofera seturi de date stradale de inalta calitate ce pot fi utilizate pentru afisare cartografica, geocodare, calculare trasee si generare directii de navigare.Seturi de date demografice

Analiza de piata, evaluarea competitorilor si identificarea oportunitatilor. Obtineti informatii demografice prin utilizarea oricarei metode de mai jos:

Servicii de harta
Serviciile de harta ArcGIS Online va permit sa utilizati cele mai noi seturi de date disponibile pentru a avea acces la harti demografice din Statele Unite ale Americii sau alte tari.

Business Analyst
Business Analyst ofera rapoarte si harti ce va ajuta in planificarea afacerilor, delimitarea teritoriilor si segmentarea clientilor.

Community Analyst
Community Analyst ofera utilizatorilor din agentii guvernamentale rapoarte si harti care sa ii ajute in optimizarea si alocarea resurselor.

DVD
DVD cu date demografice, ale consumatorilor si date de afaceri - contine date disponibile doar pentru anumite tari.


Demographics and Lifestyle Data

Imagini satelitare

Accesati imagini satelitare cu rezolutie mare si seturi de date GLS (Global Land Survey). Obtineti accesul la imagini prin una din metodele de mai jos:

Servicii de harta
Serviciul de harta ArcGIS Online - World Imagery ofera acces la imagini satelitare sau aeriene cu rezolutia de un metru sau chiar mai bune in multe arii de pe glob.

Servicii de imagine
Serviciile de imagine ArcGIS Online ofera cea mai buna sursa de date continue pentru monitorizarea Pamantului pentru a vizualiza si analiza modificarile geografice.


Imagery

Date Esri Romania

Accesati datele Esri Romania. Solicitati accesul la baza de date digitala a Romaniei:

Esri Romania va pune la dispozitie baza de date digitala a Romaniei in format vectorial sau cache.