ENVI

Procesati si analizati toate tipurile de imagini si de date

Produsul software de analiza de imagini ENVI este folosit de profesionistii GIS, de oameni de stiinta si de analistii de imagini pentru a extrage informatii semnificative din imagini, in vederea luarii unor decizii mai bune. ENVI poate fi accesat pe desktop, in cloud si pe dispozitive mobile si poate fi personalizat printr-un API pentru a indeplini cerinte specifice ale proiectelor.


ENVI® la prima vedere

Produsul software de analiza de imagini satelitare ENVI foloseste analize dovedite matematic pentru a livra rezultate la nivel de expert. Companiile private, dar si alte organizatii folosesc ENVI deoarece se integreaza cu fluxurile de lucru existente, suporta cei mai populari senzori de astazi si poate fi personalizat usor pentru a indeplini cerintele unice de proiect.

Extensibil

ENVI ofera un API puternic ce permite organizatiilor sa-si adauge propriii algoritmi, sa extinda modele si instrumente existente, sa automatizeze activitati cu frecventa mare si sa inlantuie mai multe instrumente pentru a produce rezultatele dorite. Combina instrumente multiple, inclusiv functionalitatea de analiza de imagini, pentru a crea noi capabilitati de analiza personalizata de imagini, in functie de rezultatele dorite.

Integrare cu ArcGIS

Harris este partener de afaceri platinum business cu Esri si, impreuna, cele doua companii ofera solutii pentru utilizatorii GIS. Analizele ENVI pot fi rulate din orice mediu ArcGIS, iar rezultatele pot fi accesate direct din ArcMap sau prin ArcGIS Online. Fluxurile de lucru si instrumentele automatizate se deschid in ArcToolbox®, iar rezultatele pot fi trimise direct in ArcMap sau accesate prin ArcOnline.

Suport pentru date

ENVI suporta date de la cei mai noi senzori, inclusiv Geiger-mode LiDAR de la Harris si alte date comerciale de la DigitalGlobe, Airbus, Planet etc. Datele suportate includ pancromatic, multi si hiperspectral, LiDAR, SAR si FMV. ENVI lucreaza cu date de orice dimensiune si are instrumente automatizate pentru a pregati rapid si usor imagini mari si mici, spre vizualizare si alte analize.

Fluxuri de lucru

Fluxurile de lucru ENVI automatizeaza activitati populare de analiza, cum ar fi detectarea schimbarilor, anomaliilor, analiza zonei de vizibilitate si multe altele. Aceste fluxuri de lucru sunt usor de invatat si oferta rezultate la nivel de expert indiferent de experienta de lucru in analizele de imagini. Suport pentru date hiperspectrale si multispectrale, activitati de analiza precum detectarea schimbarilor, anomaliilor, analiza zonei de vizibilitate etc.

Module ENVI

Folositi modulele ENVI pentru a efectua rapid si usor activitati foarte specializate ce necesita instrumente avansate pentru analiza imaginilor.

ENVI SARscape®

ENVI SARscape este folosit pentru a procesa si a analiza date SAR culese de pe toate platformele satelitare sau aeropurtate, tranformand datele din cifre greu de interpretat in informatie relevanta si contextuala. SARscape genereaza produse si ofera optiunea de a integra aceasta informatie cu alte produse geospatiale. Modulele ENVI SARscape sunt integrate cu ENVI, oferind beneficiul de a accesa instrumentele de analiza de imagini si functionalitatea de procesare SAR intr-un singur pachet.

Cititi mai multe →
IENVI SARscape

ENVI® CROP SCIENCE

Imaginile satelitare si UAV ofera un mod eficient si de a supraveghea operatiuni agricole de la scara mica pana la scara mare, pentru a evalua starea generala de sanatate a recoltei. Tehnicile de teledetectie poti fi folosite apoi pentru a analiza imaginile aeriene spre a determina zonele de stress ale recoltei si a afla care sunt actiunile necesare de remediere a situatiei. Acest tip de analiza ofera informatie in baza careia se poate actiona, stabilindu-se cand, unde si cata apa, pesticid si fertilizator sunt necesare pentru a avea o recolta sanatoasa.

Minimizarea pierderilor

ENVI Crop Science analizeaza date multispectrale pentru a oferi informatii extinse despre sanatatea recoltei, chiar si pentru utilizatorii care au foarte putina experienta sau deloc in folosirea tehnicilor de teledetectie. Acest produs pune la dispozitia fermierilor algoritmi ce schimba industria, pentru ca ei sa-si maximizeze castigurile si sa minimizeze pierderile.

Analiza HotSpot

Folosind analize demonstrate de statistica geospatiala, instrumentul nostru Hotspot Analysis poate determina regiuni dintr-un camp care necesita mai multa atentie decat altele. Rezultatele din analiza de tip hotspot ofera informatia necesara pentru a aplica tehnici agricole prescriptive si pentru a nu risipi fertilizator sau pesticide in zonele unde cultura este viguroasa.

Crop Counter

Cu instrumentul Crop Counter utilizatorii pot extrage precis numarul, pozitia si dimensiunile plantelor dintr-un camp, pentru a prezice productivitatea. Acest instrument poate fi folosit si pentru a afla starea de sanatate a plantelor individuale si pentru a le vizualiza in raport cu alte plante sau ca valori absolute.

ENVI OneButton™

ENVI OneButton™

ENVI OneButton reduce timpul dintre culegerea imaginilor si luarea deciziilor folosind cei mai avansati algoritmi din fotogrammetrie si din domeniul computer vision. Folositi ENVI OneButton pentru a crea produse complet georeferentiate 2D si 3D din date UAS si pentru a produce rezultate, inclusiv ortomozaicuri, modele digitale altitudinale (DEM), nori de puncte 3D in culori naturale, mozaicuri multispectrale ortorectificate si imagini oblice controlate. Aceste produse pot fi folosite ca date de intrare in ENVI pentru a sprijini proiecte din mai multe domenii, inclusiv agricultura de precizie, utilitati, transporturi si altele.

Cititi mai multe →

Interactive Data Language

IDL, apartinand lui Harris Geospatial Solutions, este lider de piata in limbajele de programare folosite in analiza, vizualizarea si intelegerea informatiei numerice complexe. Acest produs software a castigat increderea organizatiilor precum NASA, iar oamenii de stiinta, specialistii din medicina, cercetatorii academici si inginerii se bazeaza pe el pentru vizualizarea seturilor de date complexe. Analiza complexa este adesea dificila cu limbajele simple de programare. Folosind IDL, asemenea actiuni devin facile deoarece algoritmii necesari sunt deja integrati si la dispozitia dumneavoastra.

Cititi mai multe →
IDL

Contact

Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare despre produsele Harris

Scrieti-ne