Programul Get Back on Maintenance

Avem placerea de a va informa ca Esri Romania deruleaza Programul Get Back on Maintenance, prin care ofera posibilitatea accesului le cele mai noi versiuni ale licentelor ArcGIS.

Preocupata de dezvoltarea serviciilor si produselor oferite, Esri a lansat versiuni noi software ArcGIS, cu performante mult imbunatatite in fiecare an. In decembrie 2014, Esri a lansat versiunea ArcGIS 10.3.
In conformitate cu politica Esri, odata accesat Programul Get Back on Maintenance, care presupune aducerea la zi a licentelor ArcGIS, veti beneficia de mentenanta software suplimentara pentru o perioada de 12 luni, de la data achizitiei. Pe toata durata mentenantei, veti beneficia in mod gratuit de toate actualizarile ce urmeaza sa apara.
Prin intermediul Programului Get Back on Maintenance, veti beneficia de ArcGIS Pro, cea mai recenta aplicatie din familia ArcGIS for Desktop, ca parte integranta a lui ArcGIS 10.3.
Aplicatia ArcGIS Pro este conceputa pentru profesionistii din domeniul GIS si permite facilitati de utilizare si explorare a datelor 2D si 3D. Folosind un mediu de lucru intuitiv si o arhitectura moderna, ArcGIS Pro permite crearea de aplicatii 3D, integrarea cu imagini, utilizarea atat a datelor locale, cat si a continutului ArcGIS Online.
ArcGIS Pro este un sistem pe 64 bits care permite atat gestionarea mai multor date si harti in acelasi timp, cat si vizualizarea acestora in mod simultan. ArcGIS Pro permite importul fisierelor de tip MXD, SXD, 3D si poate fi integrat cu extensiile ArcGIS Spatial Analyst, 3D Analyst, Network Analyst, Geostatistical Analyst, Data Reviewer, Workflow Manager, Data Interoperability.
Un aspect foarte important pentru utilizatorii GIS, ArcGIS Pro vine cu interfete de asistare tehnica a fluxurilor de lucru (Task Assistant) si cu un sistem Help imbunatatit.
Odata cu Programul Get Back on Maintenance, veti beneficia si de o subscriptie ArcGIS Online. ArcGIS Online este platforma de tip Cloud a Esri, cu acces securizat si personalizat, destinata publicarii de aplicatii si harti WebGIS si utilizand bazele de date GIS existente in cadrul organizatiei dumneavoastra.

ArcGIS Online, include urmatoarele facilitati:

 • un cont de utilizator cu 100 credite servicii
 • accesul gratuit la o vasta colectie de harti gata de utilizat si de servicii GIS
 • aplicatii gata de utilizat, ce pot fi folosite in colectarea de date si in efectuarea de Dashboard – uri operationale, in Microsoft Office si SharePoint
 • instrumente performante de cartografiere (instrumente de simbolizare, de identificare, etc.) usor de utilizat pentru crearea de harti si aplicatii interactive ce pot fi folosite pe diferite dispozitive mobile (tablete, smartphone-uri, etc) si pe toate sistemele de operare (Android, Windows Phone, iOS)
 • un mediu de colaborare intuitiv pentru schimbul de harti si aplicatii cu alti utilizatori GIS
 • posibilitatea de a importa date GIS de tipul Shapefile, CSV, GPX, KML si servicii GIS de tipul WMS
 • Posibilitatea utilizarii de harti de fundal (basemaps), puse la dispozitie gratuit: harta topografica cu acoperire internationala, date din OpenStreetMap, imagini satelitare cu rezolutii de pana la 15 metri (Landsat), harti tematice partajate public de alti utilizatori ai mediului Cloud GIS

 • In cadrul ofertei veti beneficia si de instruirea gratuita a 2 persoane, timp de 2 zile, la sediul tehnic Esri Romania, perioada in care se va lucra cu noile instrumente puse la dispozitie de versiunea ArcGIS 10.3.
  Mai multe detalii despre produsele si serviciile Esri gasiti accesand www.esri.ro si www.esri.com.

  Pentru orice informatii suplimentare referitoare la serviciile oferite, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.